Dansk ICYE søger værtsfamilie til 20-årige Vanesa fra Østrig. Hun skal være frivillig på Kornmod Realskole i Silkeborg i 9 måneder fra 1. oktober 2019 til 30. juni 2020

Vanesa beskriver sig selv som en livlig person med et åbent sind. Hun er elsker at være kreativ og har studeret grafisk design.

Vanesa siger om sig selv:
Vanessa

I am quite a lively person, but also someone who can get caught up in their thoughts. It has always been very easy for me to put myself into the situation of others, which helps me balance out my surroundings and makes me enjoy being in a leading position.

For me it is very important to be open-minded and meet others with respect. I enjoy being creative, punctual and a little sarcastic.

I have always been very interested in languages, which is why I recently started studying Japanese.

Ever since I was seven years old, I took dancing classes. From 2011 to 2017 I also participated in several championships, but now I just do it for fun and take a class every week. For the last five years I have attended a school specified in photography and media. I have gained a lot of knowledge in layout, designing and I have always enjoyed astethics.
I also have a passion for fashion and I really enjoy cooking fresh meals everyday.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Vanesa om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Vanesa vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Vanesas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Vanesas ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Vanesa, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører