Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 21-årige Valentine fra Frankrig. Hun skal være frivillig på Skovvangskolen i Aarhus i 9 måneder fra 1. oktober 2017.

Valentine elsker kunst og at gå på museum. Hun er også glad for at læse og for at gå ture. Valentine beskriver sig selv nem at bo sammen med og siger, at hun er åbensindet, optimistisk og meget social.

Udover at tale flydende fransk og engelsk taler Valentine også japansk og glæder sig til at lære dansk. Så kender hun et par gode origami-tricks og glæder sig til at arbejde med børn.

Valentine siger om sig selv: “I’m quite small (157cm), I can speak French (mothertongue), English fluently, and a quite good Japanese. I’m 21 years old, I smoke (trying to quit, and I’m not smoking inside a house anyways), I’m vegetarian but if it’s really a problem I can eat a little bit of fish. I’m easy to live with, I like art and watching movies.”

Som værtsfamilie kommer I til at lære Valentine om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen. Valentine vil selv få et aktivt liv med både arbejde og et godt netværk med andre volontører i området.
Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Valentine, hører vi gerne fra jer!

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Se alle kommende volontører

Related posts: