Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 21-årige Valentine fra Frankrig. Hun skal være frivillig på Skovvangskolen i Aarhus frem til starten af juli 2018.

Valentine

Valentine mangler lige nu en værtsfamilie fra midten af januar. Hun har allerede været i Danmark siden midten af oktober og er begyndt på sprogskole. Derudover har hun også fået et godt netværk i Aarhus med de andre unge volontører, der arbejder frivilligt i Aarhus og omegn via Dansk ICYE.

Valentine elsker kunst og at gå på museum. Hun er også glad for at læse og for at gå ture. Valentine beskriver sig selv nem at bo sammen med og siger, at hun er åbensindet, optimistisk og meget social.

Udover at tale flydende fransk og engelsk taler Valentine også japansk og glæder sig til at lære dansk. Så kender hun et par gode origami-tricks og glæder sig til at arbejde med børn.

Valentine bor på værelse lige nu, men har ikke mulighed for at bo der efter januar. Hun glæder sig dog til at få en værtsfamilie, så hun kan opleve livet i et dansk hjem.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Valentine om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen. Valentine vil selv få et aktivt liv med både arbejde og et godt netværk med andre volontører i området.
Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Valentine, hører vi gerne fra jer!

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Se alle kommende volontører

Related posts: