Du har to muligheder for at blive frivillig i Togo

De to muligheder du har for at blive frivillig i Togo er enten på vores ICYE-program eller vores STePs-program. STePs-programmet er vores short-term program, hvor du er afsted fra 4-16 uger. ICYE-programmet er vores long-term program, hvor du enten er afsted i 6 eller 12 måneder. Du kan læse mere om projektmuligheder og meget andet, ved at klikke på linksene nedenunder.



Togo – Travail, Liberté, Patrie

Togos motto er travail, Liberté, Patrie som er fransk for arbejde, frihed, fædreland. Grunden til, at mottoet er på fransk er fordi, at det officielle sprog i landet er fransk. Efter første verdenskrig blev herredømmet over Togo overført til Frankrig helt indtil 1960erne, hvor Togo blev uafhængig.

Togo er et land i Vestafrika beliggende syd for Sahara og omkranset af Ghana mod vest, Benin mod øst og Burkina Faso mod nord. Disse lande udgør ‘Slavekysten’, som var et stort handelscenter for europæere i jagten på slaver fra den 16. århundrede til det 18. århundrede. I dag er Togo et selvstændigt land domineret af militærstyre, og er meget afhængig af landbrug, som beskæftiger 65% af landets 7 millioner indbyggere. Kakao, kaffe, bomuld og fosfat generere omkring 40% af eksportindtægterne. Landet er verdens fjerdestørste producent af fosfat. Udsigterne til økonomisk vækst er dog fortsat marginal på grund af faldende bomuldsproduktionen og underinvestering i fosfat.

Togo ligger ned til Guineabugten, hvor hovedstaden Lomé er placeret. Lomé er hjemsted for et stort marked Grand March, som er hovedstadens største seværdighed ifølge TripAdvisor. Hvis du vil læse mere om Togo, kan du finde flere informationer på Globalis.

Mangler du inspiration?

Længere oppe finder du vores Pinterest, hvor vi har samlet spændende ting omkring at være frivillig. Du kan fx se tidligere frivilliges billeder, billeder af forskellige landes madkultur, traditioner og spændende artikler. Klik ind på vores Pinterest for oven og bliv inspirere til at blive frivillig!

ICYE i verden