Om Togo
Projekter
Det lange program
Det korte program

Kunne du tænke dig at komme til voodooens hjemland, og opleve noget helt andet end hvad du er vant til? I Togo har du rig mulighed for at komme væk fra hverdagen og få oplevelser for livet i et land med en spændende historie.

Hvis du går og drømmer om at komme til Togo, tilbyder vi to forskellige programmer, som du kan rejse med. Det ene er et langvarigt program, kaldet ICYE-programmet. Det andet er et kortvarigt program, kaldet STePs-programmet.

Travail, Liberté, Patrie

Togos motto er travail, Liberté, Patrie som er fransk for arbejde, frihed, fædreland. Grunden til, at mottoet er på fransk er fordi, at det officielle sprog i landet er fransk. Togo er desuden kendt for at være det land, som voodoo oprinder fra.

Togo er et land i Vestafrika og er omkranset af Ghana mod vest, Benin mod øst og Burkina Faso mod nord. Disse lande udgør ‘Slavekysten’, som var et stort handelscenter for europæere i jagten på slaver fra den 16. århundrede til det 18. århundrede. Togo var dog ikke koloniseret indtil slutning af 1800-tallet, men blev koloniseret af Tyskland og var dermed Tysklands eneste koloni i Vestafrika. Efter Første Verdenskrig blev herredømmet over Togo overført til Frankrig helt indtil 1960erne, hvor Togo blev uafhængigt. I dag er Togo et selvstændigt land, der i mange år har været plaget at et brutalt diktatur. I løbet af de senere år, er der dog kommet flere demokratiske reformer og frie valg er blevet afholdt.

Togo er meget afhængig af landbrug, som beskæftiger 65% af landets 7 millioner indbyggere. Kakao, kaffe, bomuld og fosfat generere omkring 40% af eksportindtægterne. Landet er verdens fjerdestørste producent af fosfat. Udsigterne til økonomisk vækst er dog fortsat marginal på grund af faldende bomuldsproduktionen og underinvestering i fosfat.

Togo ligger ned til Guineabugten, hvor hovedstaden Lomé er placeret. Lomé er hjemsted for et stort marked Grand March, som er hovedstadens største seværdighed ifølge TripAdvisor. Hvis du vil læse mere om Togo, kan du finde flere informationer på Globalis.

Projekter i Togo

ICYE’s internationale side har en database, der kan vise dig aktuelle projekter i de forskellige lande. Herinde bliver projekterne hurtigst opdateret, og du kan både se projekter til det lange program og til det korte program. Klik på linkene nedenfor for at orientere dig i de opslåede projekter i Togo.

ICYE-programmet

Det lange program

Med ICYE-programmet har du mulighed for at rejse enten 6 eller 12 måneder.

Her får du en dybere indsigt i kulturen ved at være afsted i længere tid samt et længere forløb på dit ønskede projekt, så du rigtig kan lære det at kende og føle dig hjemme. Du har også god mulighed for at få sproget godt ind under huden og du får de bedste forudsætninger for at engagere dig i din værtsfamilie og i lokalsamfundet.

Prisen dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Nogle lande er “kvotalande”. Det betyder, at der er indgået en aftale, for at muliggøre solidarisk udveksling. Du kan spare 2.000 kr. på prisen ved at vælge et kvotaland.

Aktuelle kvotalande

Når du rejser på ICYE-programmet, betaler du ikke for at udføre frivilligt arbejde. Du betaler for, at organisationen bag dit ophold kan arrangere din rejse og stå til rådighed – både før, under og efter opholdet.

Læs mere om ICYE-programmet
Priser 2022/2023
6 måneder
12 måneder
Togo
24.000 kr.
33.500 kr.

Inkluderet i prisen

 • Kost og logi
 • Lommepenge
 • Syge- ulykke- og ansvarsforsikring
 • Rejseomkostninger i modtagerlandet

 • Sprogkursus under opholdet

 • Hjælp til bestilling af forsikring, flybilletter og visum

 • Forberedelsesseminar inden afrejse

 • Minimum to seminarer under opholdet

 • Hjemkomstseminar efter endt ophold

 • National og international administration

STePs-programmet

Det korte program

Med STePs (Short Term Programmes) har du mulighed for at rejse mellem 4 og 16 uger. Programmet giver dig friheden til at bestemme, hvornår du vil af sted.

Programmet er perfekt til dig der ønsker et kortere ophold, gerne vil afsted med kort varsel eller har brug for fleksible start- og slutdatoer. Programmet er også at ideelt til at kombinere med en rygsæksrejse, hvor du tager et længere stop, der giver dig en dybere indsigt i kulturen.

Prisen for et STePs-ophold dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Hvis du vælger flere projekter – evt. i forskellige lande – giver vi dig en rabat på 2.000 kr. pr. projekt udover det første projekt.

Læs mere om STePs-programmet
Programår 2021/2022
Varighed Pris
4 uger kr. 6.830
5 uger kr. 7.300
6 uger kr. 7.780
7 uger kr. 8.250
8 uger kr. 8.720
9 uger kr. 9.190
10 uger kr. 9.670
11 uger kr. 10.140
12 uger kr. 10.610
13 uger kr. 11.080
14 uger kr. 11.560
15 uger kr. 12.030
16 uger kr. 12.500

Inkluderet i prisen

 • Vejledning om ansøgning og lande samt hjælp til at søge visum og finde projekter
 • Forberedelsesseminar inden afrejse

 • Rejseomkostninger i modtagerlandet

 • Kost og logi

 • Hjemkomstseminar efter endt ophold
 • National og international administration
 • Hjælp til bestilling af forsikring og flybilletter

Hvor kan jeg komme hen?