Thomas fra Ecuador – værtsfamilie søges nær Ollerup

Navn: Thomas

Alder: 18 år

Land: Ecuador

Skal bo i eller nær: Ollerup, Svendborg

Ankomst: 30. januar 2022

Opholdets varighed: 6 måneder

NAVN

Thomas

ALDER

18 år

LAND

Ecuador

SKAL BO I ELLER NÆR

Ollerup, Svendborg

ANKOMST

30. januar 2022

OPHOLDETS VARIGHED

6 måneder

Dansk ICYE søger værtsfamilie til 18-årige Thomás fra Ecuador. Han skal være frivillig hos Ollerup Friskole nær Svendborg fra slutningen af januar og seks måneder frem.

Thomás ankommer til Danmark d. 26. eller 27. januar. Herefter deltager han på vores velkomstlejr i weekenden og søndag d. 30. januar er han klar til at komme ud til værtsfamilien. Han skal starte på arbejdspladsen i løbet af den følgende uge.

Thomás er glad for at spille fodbold, se serier og så er han interesseret i flyvemaskiner.
Han drømmer om at blive pilot.

Thomás beskriver sig selv som en respektfuld person med en tendens til at være lidt genert. Han øver sig dog på at blive lidt mere udadvent.

Thomás udtaler:

I chose to volunteer in Denmark, because I would love to learn to speak in Danish and in German, in addition to this, is getting to know the city of origin of Lego, and the last important reason for me to choose Denmark, it’s because it’s one of the destinations that I have least heard of experiences or any trip.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Thomás om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.

Thomás vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Thomás’ arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Thomás vil arbejde mellem 30 og 37 timer om ugen, så i løbet af dagen vil han have planer, ligesom I måske også har.
Sprogkursus er også inkluderet i hans udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Thomás’ ophold, skal I også være velkommen til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Thomás, hører vi gerne fra jer snarest. I kan finde en kontaktformular herunder eller sende os en mail på [email protected].
I kan læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her: