Dansk ICYE søger værtsfamilie og projekt til 28-årige Tamimoto fra Japan. Hun skal være frivillig i Danmark i 12 måneder fra august 2019.

Tamimoto er uddannet “børnehave lærer” og er derfor meget interesseret i at se, hvordan børnehaver fungerer i Danmark. Hun har 7 års erfaring som frivillig i børnehaver og indskoling i Japan.
Tamimoto glæder sig til at lære mere om det danske uddannelsessystem og den danske kultur. Det er også derfor at Tamimoto glæder sig til at bo hos en værtsfamilie: hun vil gerne lære om livet i Danmark, dansk kultur, børn i Danmark og hvordan danske hjem er.

Tamimoto er meget interesseret i arkitektur og så går hun op i indretning. Hun beskriver sig selv som sød og passioneret. Hun siger også, at hun håber at udvikle sig i løbet af sit år i Danmark, så hun kommer lidt ud af sin skal.

Tamimoto ankommer til Danmark i starten af august, hvor hun deltager på vores obligatoriske velskomstlejr. Her får hun nogle værktøjer til at være i en anden kultur – helt specifikt i Danmark – og samtidig møder hun både danske og udenlandske unge.
Søndag d. 11. august skal Tamimoto ud til værtsfamilien.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Tamimoto om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Tamimoto vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Tamimotos arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Tamimoto, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Kunne I tænke jer at være projekt for Tamimoto, skal I endelig tage kontakt. Læs mere om dette i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører