Taiwan
STePs-programmet giver dig friheden til at bestemme, hvornår du vil af sted. Dit ophold i Taiwan varer 8-12 uger, hvor du kan arbejde frivilligt med børn og uddannelse.

Taiwan er en ø øst for Kina. Den østlige del af Taiwan er dækket af tæt skov. På vestlige del af øen findes en masse landbrug, og det er her ca. 90 % af befolkningen bor. Taiwan befinder sig mellem to klimazoner. Længst mod nord er klimaet tempereret, mens der på den sydlige del af øen hersker tropiske forhold hele året rundt.

Gennem det 20. århundrede har Taiwan oplevet stor økonomisk vækst og landet er rangeret højt i forhold til pressefrihed, sundhedspleje, offentlig uddannelse, økonomisk frihed og menneskelig udvikling.

Søger du en unik og autentisk rejseoplevelse, så er Taiwan lige stedet for dig. Taiwan byder på kulinariske smagsoplevelser fra det asiatiske køkken, en unik kultur – der er en blanding af de indfødtes kultur, den kinesiske kultur, samt andre kulturer fra andre asiatiske lande – eller fantasiske naturoplevelser, hvor du kan opleve storslåede bjerge, søer og skove.

På ICYE’s internationale hjemmeside kan du læse kort om Taiwan og her kan du læse mere om de forskellige projekter, du har mulighed for at deltage i på STePs-programmet i Taiwan. Databasen bliver opdateret jævnligt og giver et godt overblik over, hvilke typer projekter der findes og hvad de enkelte projekter indebærer. Samtidig kan du læse kort om organisationen bag projektets mål, samt hvad de forventer af deres volontører. På den internationale hjemmeside kan du også finde oplysninger om ICYE Taiwan samt et link til deres facebook-side og hvis du vil vide mere om Taiwan generelt kan ud finde det på vores infoside om landet.

Pris

Prisen for et STePs-ophold dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Hvis du vælger flere projekter – evt. i forskellige lande – giver vi dig en rabat på 2.000 kr. pr. projekt udover det første projekt.

Varighed: Pris:
  4 uger:   Kr. 6.830
  5 uger:   Kr. 7.300
  6 uger:   Kr. 7.780
  7 uger:   Kr. 8.250
  8 uger:   Kr. 8.720
  9 uger:   Kr. 9.190
10 uger: Kr. 9.670
11 uger: Kr. 10.140
12 uger: Kr. 10.610
13 uger: Kr. 11.080
14 uger: Kr. 11.560
15 uger: Kr. 12.030
16 uger: Kr. 12.500


Inkluderet i prisen er følgende:

  • Vejledning om ansøgning og lande samt hjælp til at søge visum og finde projekter
  • Forberedelsesseminar inden afrejse
  • Rejseomkostninger i modtagerlandet
  • Kost og logi
  • Hjemkomstseminar efter endt ophold
  • National og international administration
  • Hjælp til bestilling af forsikring og flybilletter

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Læs om rejsen, forberedelsen og ansøgningen her

Andre udgifter

Udover betaling for programmet, skal du regne med følgende udgifter:

  • Flybillet tur/retur
  • Eventuelle vaccinationer
  • Eventuelle visumudgifter
  • Syge- og ulykkesforsikring
  • Eventuel bagageforsikring
  • Lommepenge

Du kan købe din billet via et rejsebureau eller på internettet. Hvis du vil købe billetten via et bureau, anbefaler vi Unitas Rejser.

Læs mere her