På grund af stigende interesse for Sydkorea har vi desværre udsolgt for udrejse på ICYE-programmet til Sydkorea i 2020. Næste ledige plads i Sydkorea er fra august 2021.

Du har mulighed for at blive skrevet på vores venteliste. Kontakt da [email protected].

Du kan også blive volontør i et af de andre asiatiske lande på ICYE-programmet: Filippinerne, Indien, Indonesien, Japan, Nepal, Taiwan eller Vietnam.

SydkoreaICYE-programmet tager dig med på et 6- eller 12-måneders volontørophold i Sydkorea, hvor du kan arbejde frivilligt med børn, uddannelse, handikappede og meget andet.

Gangnam Style, K-drama, traditionelt trommespil, historiske paladser og en traditionsrig, højteknologisk, østlig kultur.

Sydkorea har udviklet sig fra at være et land præget af krig og fattigdom til at være mekka for teknologi, pop-musik og plastikkirurgi. I processen er uddannelse blevet en af de væsentligste succesparametre, og i dag fortsætter mere end 80% af alle koreanske gymnasieelever på universitetet. Konkurrencen om den prestigeøse uddannelse og det velbetalte job er benhård i landet med 50 millioner indbyggere.

På ICYE’s internationale hjemmeside kan du læse kort om Sydkorea og finde databasen for de projekter der er tilgængelige i landet. Databasen bliver opdateret jævnligt og giver et godt overblik over, hvilke typer projekter der findes og hvad de enkelte projekter indebærer. Samtidig kan du læse kort om organisationen bag projektets mål, samt hvad de forventer af deres volontører. På den internationale hjemmeside kan du også finde oplysninger om ICYE Sydkorea samt et link til deres facebook-side og hvis du vil vide mere om Sydkorea generelt kan ud finde det på vores infoside om landet.

Hvis du har lyst gå mere i dybden kan du læse den National Profile, som modtagerorganisationen har udarbejdet. Her får ud et overblik over landet, kulturen, modtagerorganisationen og det at være frivillig i landet. Du kan også læse mere om de enkelte projekter i modtagerorganisationens Work Profile.

National Profile Work Profile

Pris

Prisen dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.
Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Varighed: 6 måneder 12 måneder
Pris: Kr. 33.000 Kr. 40.500

Nogle lande er “kvotalande”. Det betyder, at der er indgået en aftale, for at muliggøre solidarisk udveksling. Du kan spare 2.000 kr på prisen ved at vælge et kvotaland.

Se om dette land er et kvotaland lige nu

Du har mulighed for at spare yderligere penge på din rejse, hvis du kan finde en værtsfamilie til en af de volontører, vi modtager i Danmark. Der er også andre muligheder for at få rabat på dit ophold. F.eks. kan du få rabat, hvis du har rejst med os før.

Rabatmuligheder
Når du rejser på ICYE-programmet, betaler du ikke for at udføre frivilligt arbejde. Du betaler for, at organisationen bag dit ophold kan arrangere din rejse og stå til rådighed – både før, under og efter opholdet.

Inkluderet i prisen er følgende:

  • Syge- ulykke- og ansvarsforsikring
  • Hjælp til bestilling af forsikring, flybilletter og visum
  • Forberedelsesseminar inden afrejse
  • Rejseomkostninger i modtagerlandet
  • Kost og logi
  • Lommepenge
  • Minimum to seminarer under opholdet
  • Sprogkursus under opholdet
  • Hjemkomstseminar efter endt ophold
  • National og international administration

Læs om rejsen, forberedelsen og ansøgningen her

Andre udgifter

  • Flybillet tur/retur
  • Eventuelle vaccinationer
  • Eventuelle visumudgifter
  • Eventuel bagageforsikring
  • Ekstra lommepenge

Når du bestiller din billet, anbefaler vi, at du bestiller en årsbillet med en fleksibel hjemrejsedato. Det kan være praktisk, hvis du undervejs vil forlænge dit ophold eller bliver nødt til at tage før hjem. Du kan købe din billet via et rejsebureau eller på internettet. Hvis du vil købe billetten via et bureau, anbefaler vi Unitas Rejser.

Læs mere her