Frivillig i Sydamerika

Synes du, at det kunne være spændende at bo i Sydamerika samtidig med, at du udfører frivilligt arbejde med mening? Mangler du noget at lave i dit sabbatår eller har du bare brug for at komme ud i verden? Med Dansk ICYE kan du komme helt ind under huden på en anderledes kultur med muligheden for at bo hos en værtsfamilie samtidig med, at du arbejder på dit projekt. Dansk ICYE har mulighed for at sende dig til flere forskellige lande i Sydamerika og du kan selv vælge om du vil afsted i kortere eller længere tid.

Du kan være afsted i 6 eller 12 måneder på ICYE-programmet eller i 4 til 12 uger på STePs-programmet. Indenfor hvert program har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer projekter indenfor forskellige arbejdsområder.

Find projektet for dig

Kunne du tænke dig at arbejde med landbrug i Argentina? Eller hvad med at hjælpe børn og unge, der er ramt af kræft, i Ecuador? Der er rigtig mange muligheder for dig hos Dansk ICYE.

På ICYEs internationale hjemmeside kan du finde databasen, der indeholder alle tilgængelige projekter. Her kan du filtere efter land eller efter emne for projektet og finde det frivillige arbejde der er lige dig.

ICYE.org

Hvis du ikke er afklaret med, hvilket land du helst vil opleve, så har du mulighed for at læse kort om de forskellige lande herunder.

Hvor kan jeg komme hen?