Du kan stadig planlægge din rejse med os

Nogle af vores samarbejdspartnere melder om åbne muligheder for volontørarbejde i deres land. Det er især vores europæiske partnere, hvor rejsen og opholdet er muligt at planlægge i øjeblikket.
Vi gør dog opmærksom på, at der kan være begrænsede pladser og ikke alle deres projekter tager imod frivillige i øjeblikket. Der er størst chance for at få et fyldestgørende ophold på et projekt med dyr og natur.

Læs mere om vores programmer herunder.

Inden du planlægger din rejse er det vigtigt du gør dig tanker om dit ophold under de restriktioner der er i landet og på det enkelte projekt. Nogle steder er restriktionerne mere stramme end de er i Danmark.

For mere information, kontakt sekretariatet.
Find kontaktoplysninger her.

Du kan passe børn på et børnehjem i Kenya, være fodboldtræner for et hold af gadebørn i Marokko, bygge et plejehjem i Nepal eller beskytte dyrelivet i Costa Rica. STePs-programmet er Dansk ICYEs korte program, hvor du kan rejse mellem 4-16 uger. På STePs-programmet har du friheden til at bestemme, hvornår du vil af sted og i hvor lang tid.

Prisen afhænger af hvilket land du vil til og hvor længe du vil være der. Derfor finder du priserne under hvert enkelt lands individuelle side.


camilla steps i uganda

Om dig

Du skal være mellem 18-30 år for at rejse med STePs-programmet, men nogle projekter modtager også volontører over 30 år. Det kræver ingen speciel arbejdserfaring eller uddannelse, men du skal være engageret, åben overfor nye oplevelser og tolerant overfor fremmede mennesker og kulturer.

Kort om STePs-programmet

STePs-programmet er ICYE’s korte program, hvor du kan rejse mellem 4-16 uger. Mange af vores volontører vælger at kombinere programmet med en rygsækrejse, og denne kombination er med til at give et godt helhedsindtryk af landet og en dybere indsigt i dets kultur. Programmet kan altså være en del af en længere rejse, hvor du undervejs arbejder frivilligt i 4-16 uger.

https://www.ICYE.dk/volontorblogs/

De fleste volontører bor hos en lokal værtsfamilie, hvilket giver de
bedste betingelser for at lære kulturen, sproget og de lokale at kende. Nogle steder kan du også bo på det projekt, du har valgt. At bo med de lokale er bl.a. det, som gør STePs-opholdet unikt, og det kan derfor være et spændende supplement til en længere rejse.

STePs-programmet tilbyder et hav af projekter, hvor du kan arbejde med alt fra sociale projekter med børn, unge og handicappede til undervisning og naturbevaringsprojekter.

Se en oversigt over aktuelle projekter på den internationale hjemmeside.

Du kan læse endnu mere om STePs-programmet i vores brochure eller på siden med praktisk information. Her kan du bl.a. læse mere om hvad du får med i programmet og hvad du selv skal være opmærksom på at stå for.

Overvejer du at rejse i sommerferien? Læs mere om mulighederne for at være frivillig i et projekt på STePs-programmet her: