Stella fra Tyskland – Værtsfamilie søges nær Aarhus

Navn: Stella

Alder: 19 år

Land: Tyskland

Skal bo i eller nær: Aarhus

Ankomst: September 2021

Opholdets varighed: 10 måneder

NAVN

Stella

ALDER

19 år

LAND

Tyskland

SKAL BO I ELLER NÆR

Aarhus

ANKOMST

September 2021

OPHOLDETS VARIGHED

10 måneder

Dansk ICYE søger værtsfamilie til 19-årige Stella fra Tyskland. Stella skal være frivillig hos Egebakkeskolen i Aarhus i skoleåret 2021/2022 og ankommer i starten af september.

Stella er glad for at synge og spille teater – og er også glad for at se optrædener. Hun siger, at kunst er en stor del af hendes liv, både når hun går på museer eller selv tegner og maler. Sammen med sine venner kan hun godt lidt at være udenfor, lave mad eller danse. Stella kan også lide at løbe ture og lave yoga.

Stella beskriver sig selv som en åbensindet, kreativ og nysgerrig person. Hun siger, at hun er en social person og hendes nysgerrighed hjælper hende med at skabe kontakt til nye mennesker.

Stella udtaler:

I would describe myself as a sociable, communicative and reliable family member. I like sitting together at the table to have a chat during a break of Homeschooling or to cook together while listening to some music to sing along to. For me singing is part of my life since I’ve been little and so are any kind of social activities that include having fun with friends and family such as baking, taking a walk or having a get together in the garden. I’m a very open, energetic and curious person that is interested in learning and sharing about culture, experiences as well as creating new one.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Stella om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen. Stella vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Stella har lavet en video af sig selv, for at præsentere hvem hun er. Den kan du se på Facebook.

Stellas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Stella, hører vi gerne fra jer snarest. I kan finde kontaktformularen herunder eller sende os en mail på [email protected]. I kan også læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her: