Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 19-årige Stefan fra Østrig. Stefan skal være volontør i Danmark i et år fra september 2018 til august 2019. Stefan skal udføre frivilligt arbejde på Fjord & Bælt i Kerteminde.

Stefan er glad for at rejse og for at læse. Derudover kan han godt lide at være aktiv ved bl.a. at spille field hockey og klatre.
Generelt siger Stefan, at han er glad for sport og for at være i naturen. Han beskriver sig selv som hjælpsom, ærlig, loyal og respektfuld.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Stefan om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Stefan vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Stefans arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Stefan har lavet en lille video, for at introducere sig selv for jer
Se videoen på Facebook

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Stefan, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Se alle kommende volontører