Sophia fra Tyskland – værtsfamilie søges nær Silkeborg

Navn: Sophia

Alder: 20 år

Land: Tyskland

Skal bo i eller nær: Silkeborg

Ankomst: 15. september 2021

Opholdets varighed: 9 måneder

NAVN

Sophia

ALDER

20 år

LAND

Tyskland

SKAL BO I ELLER NÆR

Silkeborg

ANKOMST

15. september 2021

OPHOLDETS VARIGHED

9 måneder

Dansk ICYE søger værtsfamilie til 20-årige Sophia fra Tyskland. Hun skal være frivillig hos Kornmod Realskole fra 15. september og skoleåret ud og har i den tid brug for en værtsfamilie.

Sophia er glad for at spille fodblog og har spillet i 5 år. Hun er også glad for at gå i fitness for at holde sig i form.

Hun beskriver sig selv som en munter person, der er god til at se nuancerne i livet.

Sophia udtaler:

Since I would like to work in the field of education and/or youth welfare later on and I also have a great interest in foreign cultures/languages/people and new experiences, i’m convinced that Kornmod Realskole is just the right thing for me.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Sophia om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Sophia vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Sophias arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold.
Hun vil arbejde mellem 30 og 37 timer om ugen på projektet, så i løbet af dagen vil hun have planer, ligesom I måske også har.
Sprogkursus er også inkluderet i udvekslingsprogrammet, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Sophia, hører vi gerne fra jer snarest. I kan finde en kontaktformular herunder eller sende os en mail på [email protected].
I kan læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her: