• English

Torsdag d. 12. til lørdag d. 14. august 2021

På lejren forberedes kommende volontører til deres forestående rejse, hjemvendte volontører kan dele deres oplevelser og erfaringer og udenlandske volontører kan mødes med andre, både danske og udenlandske volontører.

I løbet af weekenden kommer vi omkring kulturchok, interkulturel forståelse og andre praktiske informationer. Desuden giver weekenden rig mulighed for at netværke og have samvær med andre ligesindede volontører.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist søndag d. 25. juli.

Forberdelse
Hjemkomst
Aktive medlemmer

Programmer

Program – Hjemkomst
Program – Forberedelse
Program – On-arrival
Program – Midterm

Stedet

Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter
Houens Odde 14-20
6000 Kolding

Pakkeliste

 • Sovepose eller dyne m. betræk
 • Et lagen
 • Hovedpude, hvis nødvendigt
 • Jakke, fodtøj og tøj til udendørs brug
 • Toiletartikler (inkl. håndklæde)
 • Penge, helst mønter, til køb af øl og sodavand, da det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Det er muligt at bruge MobilePay, men Dankort eller kreditkort kan ikke benyttes
 • Noget at skrive med og på – gerne computer/tablet
 • En madkasse – for at mindske mængden af emballage, hvis du ønsker at tage rester fra frokost/en madpakke med hjem lørdag

Transport

Der vil være fællesbus fra Fredericia station til lejren på fastlagte tidspunkter. Ankom til opsamlingsstedet i god tid!

Dine udgifter for transport til og fra lejren vil blive refunderet.
Dansk ICYE dækker dine transportomkostninger op til, hvad der svarer til en standardbillet på rejsen. Dette gælder også i forhold til hvad du kan få udbetalt for evt. kørsel i bil. Se mere om dette længere nede på siden.

Bemærk, at Dansk ICYE kun dækker din transport, hvis du deltager i det fulde program, eller overnatter minimum to nætter, med mindre der er lavet særaftale med sekretariatet om andet.

Vi anbefaler, at du finder en Orangebillet eller Orange Fri-billet, hvis du er med tog. Det er også muligt at bruge Rejsekort – dog ikke Rejsekort Anonymt, da du ikke kan logge på selvbetjening og udskrive kvitteringen for den enkelte tur du vil have returneret.
Andre former for rabatordninger er også accepteret. Husk også at tjekke alternative busruter, f.eks. www.flixbus.dk.

Fællesbussen

Fredericia

Fællesbus vil blive arrangeret fra Fredericia Station ved udgang Vest. Dette er den MODSATTE side af stationen ift. der, hvor de offentlige busser holder.

Afgange til lejren

Tirsdag d. 10. august: 11:30
Torsdag d. 12. august: 18:15

Afgange hjem fra lejren

Lørdag d. 14. august: 14:00 (ankomst til Fredericia Station ca. 14:45)
Søndag d. 15. august: 12:00 (ankomst til Fredericia Station ca. 12:45)

Andre transportmetoder

I bil

Hvis du selv kører til lejren, kan du få benzinpenge.
Du får 1,50kr pr. km, hvis du bor mere end 70 km fra det nærmeste opsamlingssted (Fredericia Station).

Du må også meget gerne have flere med i bilen, som også skal til lejren. Her får du 50 kr. pr. person hver vej – udover kilometerpenge. De skal også bo over 70 km fra nærmeste opsamlingssted, for at dette er gældende.
Hvis du kører selv, og har mulighed for at medtage andre lejrdeltagere, opfordrer vi til at du skriver det i Facebook-begivenheden for denne lejr. Hvis du gerne vil køre med, kan du ligeledes skrive på Facebook, og aftale videre.

Når du beder om at få benzinpengene fra sekretariatet, skal du skrive hvem du samlede op og hvor du samlede dem op. Ved afgang fra lejren og hjemad søndag skal du ligeledes skrive hvem, der fik et lift, og hvortil.
Du skal vedlægge et rutekort som bilag (f.eks. fra Krak eller Google), hvor antal km. fra hvor din rejse starter til destinationen på lejren tydeligt fremgår.

Dansk ICYE dækker dine transportomkostninger op til, hvad der svarer til en standardbillet på rejsen. Dette gælder også i bil.

Flextrafik/teletaxa

Skal du ankomme til lejren på et andet tidspunkt, end der hvor fællesbusserne går og har du ingen bil eller kørelejlighed? Så kan du benytte dig af en Flextur.

Fra Sydtrafik.dk:
“Du kan bestille helt op til 14 dage før, men altid mindst 2 timer før afhentning. Du skal holde dig klar ved vej/kantsten fra 5 minutter før til 15 minutter efter det planlagte tidspunkt.

 • Du kan oprette dig som Flexturkunde og bestille kørsel online via selvbetjening på sydtrafik.flextrafik.dk eller via appen Flextrafik.
 • Der er 20% rabat på egenbetalingen, hvis du bestiller online.
 • Du kan også bestille ved at ringe til Flextrafik på 76 608 608 alle dage mellem kl. 8-18. Kundeprofil med betalingskort fra selvbetjening kan også benyttes ved telefonisk bestilling, men giver ikke onlinerabat.
 • Du kan bestille helt op til 14 dage før, men altid mindst 2 timer før afhentning.
 • Afbestilling skal ske mindst én time før kørslen.”
Læs mere her

Refusion

Retningslinjer

 • Pladsbilletter bliver ikke refunderet – med mindre du skal sidde i samme bus eller tog i minimum to timer
 • Ved fysiske billetter skal der tages et scan/billede af billetten som bilag
 • Ved digitale billetter skal der tages et screenshot som bilag
 • Kører du selv får du kun benzinpenge, hvis du bor mere end 70 km fra et afhentningssted
 • For offentlig transport og egen kørsel vil du maks. få refunderet hvad der svarer til en standardbillet på strækningen.
 • Bilag (billeder) skal vende rigtigt, når placeret i refusionsblanketten -ikke på hovedet eller på siden
 • Bilag indsættes fra side 2 og frem på refusionsblanketten i en læsbar størrelse. Indsæt hellere flere sider med tydeligere billeder, end én side med mange små billeder.

Find refusionsblanketten via det nedenstående link og udfyld denne for at få din refusion. Husk at vedhæft bilagene i filen inden du sender den til sekretariatet.

Google Docs
Word

Kan du ikke deltage på denne lejr?

KOMMENDE LEJRE

Efterårslejr / Autumn Camp 2021

5. november kl. 19:00 - 7. november kl. 14:00

Vinterlejr / Winter Camp 2022

28. januar 2022 - 30. januar 2022

Forårslejr / Spring Camp 2022

6. maj 2022 - 8. maj 2022

Sommerlejr / Summer Camp 2022

12. august 2022 - 14. august 2022