Sofia fra Portugal – værtsfamilie søges nær Rønde

Navn: Sofia

Alder: 18 år

Land: Portugal

Skal bo i eller nær: Rønde

Ankomst: 15. september 2021

Opholdets varighed: 9 måneder

NAVN

Sofia

ALDER

18 år

LAND

Portugal

SKAL BO I ELLER NÆR

Rønde

ANKOMST

15. september 2021

OPHOLDETS VARIGHED

9 måneder

Dansk ICYE søger værtsfamilie til 18-årige Sofia fra Portugal. Hun skal være frivillig hos Kalø Skovbørnehave fra 15. september og skoleåret ud og har i den tid brug for en værtsfamilie.

Sofia er glad for at holde sig aktiv. Det gør hun ved at løbe ture, vandre og endda ordne havearbejde.

Sofia nyder også at læse bøger og se film.

Sofia udtaler:

I am a person that when put in a situation gives her best to solve it in the more efficient way, always with a good posture. I like to talk and hear what others have to say. I also think that creativity is something that must be explored and that is what try to I do.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Sofia om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Sofia vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Sofias arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold.
Hun vil arbejde mellem 30 og 37 timer om ugen på projektet, så i løbet af dagen vil hun have planer, ligesom I måske også har.
Sprogkursus er også inkluderet i udvekslingsprogrammet, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Sophia, hører vi gerne fra jer snarest. I kan finde en kontaktformular herunder eller sende os en mail på [email protected].
I kan læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her: