Sebastian fra Tyskland – værtsfamilie søges nær Årslev

Navn: Sebastian

Alder: 19 år

Land: Tyskland

Skal bo i eller nær: Årslev

Ankomst: 26. oktober 2021

Opholdets varighed: 8 måneder

NAVN

Sebastian

ALDER

19 år

LAND

Tyskland

SKAL BO I ELLER NÆR

Årslev

ANKOMST

26. oktober 2021

OPHOLDETS VARIGHED

8 måneder

Tidligere har det fremgået, at Sebastian ville ankomme omkring 7. oktober.
Programmet er desværre blevet udskudt. Opstart er nu 26. oktober.

Dansk ICYE søger værtsfamilie til 19-årige Sebastian fra Tyskland. Han skal være frivillig hos Husmandsstedet i Årslev på Fyn fra 26. oktober 2021 og skoleåret ud.

Sebastian har tidligere arbejdet med børn i alderen 6 til 13 år på lejrskole og gennem den lokale kirkes aktivitetscenter, hvor han har har stået for aktiviteter med børnene.

Sebastian elsker musik! Ud over at lytte til mange forskellige genrer, så spiller han selv guitar, bas og ukulele.

Når Sebastian skal holde sig fysisk aktiv, så er han glad for cykelture, løbeture og så dyrker han Calisthenics-styrketræning.

Sebastian udtaler:

I would describe myself as an open-minded and creative person who likes to work with people. I am absolutely reliable and helpful.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Sebastian om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Sebastian vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Sebastian udtaler:

I enjoy working with children and as the Husmandsstedet focusses on creative activities like music which I enjoy the whole project itself immediately fascinated me.

In addition, for years I have been interested in the Scandinavian countries and their cultures. I am looking forward to get to know the Danish culture and new people as well as learing how to express myself in Danish.

Sebastians arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold.
Han vil arbejde mellem 30 og 37 timer om ugen på projektet, så i løbet af dagen vil han have planer, ligesom I måske også har.

Sprogkursus er også inkluderet i udvekslingsprogrammet, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Sebastian, hører vi gerne fra jer snarest. Har du/I kun mulighed for at være Sebastians værtsfamilie i halvdelen af hans ophold, så hører vi også gerne fra dig/jer.

I kan finde en kontaktformular herunder eller sende os en mail på [email protected].
I kan læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her: