Sameer fra Nepal – projekt og værtsfamilie søges

Navn: Sameer

Alder: 20 år

Land: Nepal

Skal bo i eller nær: ikke fastlagt

Ankomst: 30. januar 2022

Opholdets varighed: 6 måneder

NAVN

Sameer

ALDER

20 år

LAND

Nepal

SKAL BO I ELLER NÆR

ikke fastlagt

ANKOMST

30. januar 2022

OPHOLDETS VARIGHED

6 måneder

Dansk ICYE søger projekt og værtsfamilie til 20-årige Sameer fra Nepal. Han skal være frivillig på en arbejdsplads i Danmark fra slutningen af januar og seks måneder frem.

Arbejdspladsen kan være en skole, efterskole, børnehave, højskole, ungdomsklub – eller andet med at socialt fokus. Det må ikke være en privat virksomhed. Det er nødvendigt for at Sameer kan søge det korrekte visum.

Læs mere om at være projekt

Sameer ankommer til Danmark d. 26. eller 27. januar. Herefter deltager han på vores velkomstlejr i weekenden og søndag d. 30. januar er han klar til at komme ud til værtsfamilien. Han skal starte på arbejdspladsen i løbet af den følgende uge.

Sameer elsker at spille fodbold og så er han glad for at få nye venner og lære dem at kende.

Når Sameer er færdig med sit udvekslingsophold i Danmark vil han gerne tage en bachelor i “Social Welfare” og han håber, at det frivillige arbejde i Danmark kan give ham nogle spændende perspektiver på arbejde med mennesker, som han kan bruge i sin fremtidige uddannelse.

Sameer udtaler:

I have significant experience working with children, and would like to continue to do so in a volunteer capacity.

I volunteered as a teacher’s aide at the Local school and enjoyed being able to help kindergarteners learn during their first experience in a class room. I have assisted with classroom projects by providing one-on-one literacy tutoring to the children and chaperoned field trips. I have also contributed additional time to stay after school and assist with extra-curricular activities.

For the past years, I volunteered with the children on the slopes of a local river banks, assisting coaches with teaching basic skiing to toddlers and primary school age children.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Sameer om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Sameer vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Sameers arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sameer vil arbejde mellem 30 og 37 timer om ugen, så i løbet af dagen vil han have planer, ligesom I måske også har.
Sprogkursus er også inkluderet i hans udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Sameers ophold, skal I også være velkommen til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Sameer, hører vi gerne fra jer snarest. I kan finde en kontaktformular herunder eller sende os en mail på [email protected].
I kan læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her: