Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 18-årige Ronja fra Tyskland. Ronja skal være volontør i Danmark i 10 måneder fra september 2018 til slutningen af juni 2019. Ronja skal udføre frivilligt arbejde på Kalø Skovbørnehus.

Ronja har flere aktive hobbier, bl.a. dans, svømning og løb. Derudover spiller hun også tværfløjte i et orkester og er lektiehjælper. Udover tysk er Ronja flydende i både engelsk og fransk.

Ronja beskriver sig selv som åbensindet, ambitiøs og sjov og siger, at hun ser meget frem til at lære dansk og lære nye mennesker at kende.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Ronja om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Ronja vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Ronjas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700 kr. om måneden, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Ronja, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører