Dansk ICYE søger værtsfamilie og projekt til 20-årige Rohit fra Nepal. Han skal være frivillig i Danmark i 6 måneder fra august 2019.

Rohit ankommer til Danmark i starten af august, hvor han deltager på vores obligatoriske velskomstlejr. Her får Rohit nogle værktøjer til at være i en anden kultur – helt specifikt i Danmark – og samtidig møder han både danske og udenlandske unge.
Søndag d. 11. august skal Rohit ud til værtsfamilien.

Rohit går meget op i fodbold og drømmer om at blive professionel. Han vil dog gerne færdiggøre sine studier først. Han er også glad for at synge, danse, fiske og lave mad. Derudover er Rohit glad for at se motiverende taler.

Rohit beskriver sig selv som fokuseret, ydmyg og til tider lidt genert.
Han glæder sig til at opleve Danmark, lære mere om kulturen og om den måde vi benytter os af teknologi.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Rohit om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Rohit vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Rohits arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hans udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md., for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Rohit, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Kunne I tænke jer at være projekt for Rohit, skal I endelig tage kontakt. Læs mere om dette i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører