Dansk ICYE søger værtsfamilie og projekt til 18-årige Rodrigo fra Honduras. Han skal være frivillig i Danmark i 12 måneder fra januar 2020, hvor han skal arbejde frivilligt i ungdomsklubben/juniorklubben i Club Midt i Vejle.

RodrigoRodrigo er glad for at læse og så er han glad for at spille fodbold og tennis.
Han beskriver sig selv som åbensindet, kreativ og logisk anlagt. Rodrigo siger, at han i nogle situationer kan være lidt genert, hvor han i andre situationer er meget aktiv.

Rodrigo har allerede rejst en del, men han glæder sig til at forbybe sig i en ny kultur ved at blive volontør i Danmark.

I’ve had the fortune to have traveled troughout my life to different places in the world and been in contact with many cultures different from the my own. I’ve traveled throughout Europe, United States, Canada, Mexico, and the Caribbean.

While still in high school, I attended a summer college program in Georgetown University for a period over 2 months. Additionally, I was a member of both, MUN (Model United Nations) and MOAS (Model OAS Assembly) clubs in highschool and participated in conferences in North and South America.

In highschool I was involved in a social service program as part as my graduation requirements. I was
involved in the alphabetization program of children, giving conferences to parents of the community, and
manual labor including painting and cleaning educational facilities.

RodrigoRodrigo ankommer til Danmark i midten af januar, hvor han deltager på vores obligatoriske velskomstlejr. Her får han nogle værktøjer til at være i en anden kultur – helt specifikt i Danmark – og samtidig møder han både danske og udenlandske unge.
Søndag d. 19. januar skal Rodrigo ud til værtsfamilien.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Rodrigo om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Rodrigo vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Rodrigos arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hans udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Rodrigos ophold, skal I også være velkommen til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Rodrigo, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører