Du kan stadig planlægge din rejse med os

Nogle af vores samarbejdspartnere melder om åbne muligheder for volontørarbejde i deres land. Det er især vores europæiske partnere, hvor rejsen og opholdet er muligt at planlægge i øjeblikket.
Vi gør dog opmærksom på, at der kan være begrænsede pladser og ikke alle deres projekter tager imod frivillige i øjeblikket. Der er størst chance for at få et fyldestgørende ophold på et projekt med dyr og natur.

Læs mere om vores programmer herunder.

Inden du planlægger din rejse er det vigtigt du gør dig tanker om dit ophold under de restriktioner der er i landet og på det enkelte projekt. Nogle steder er restriktionerne mere stramme end de er i Danmark.

For mere information, kontakt sekretariatet.
Find kontaktoplysninger her.

Dansk ICYE tilbyder fire forskellige rejseprogrammer, som du kan vælge imellem og blive frivillig gennem.

Med ICYE-programmet kan du komme på udveksling til lande i hele verden i enten 6 eller 12 måneder, mens STePs-programmet er det korte program, hvor du kan rejse i 4-16 uger. Vi tilbyder desuden rejser med ESC – Individual Volunteering, som er et EU-finansieret program, hvor du kan opleve Europa i 2-12 måneder som frivillig helt gratis! Sidst men ikke mindst kan du gennem Dansk ICYE komme afsted på ungdomsudveksling i Europa mellem 1-3 uger.

Hold også øje med vores kalender, hvor du finder oplysninger om vores kommende informationsmøder.

Ønsker du at få noget inspiration kan du tilmelde dig et nyhedsbrev her eller besøge vores inspirationsside.

frivillig

Læs mere om vores programmer og de lande du kan komme til

ICYE-programmet

– Ud i verden i 6 eller 12 måneder

Du kan arbejde for kvinders rettigheder i Bolivia, undervise unge sydkoreanere i engelsk, lege med forældreløse børn i Mozambique eller hjælpe til på en økologisk farm i New Zealand. ICYE-programmet er Dansk ICYE’s lange program, hvor du kan komme på udveksling og arbejde frivilligt i enten seks eller tolv måneder. Der er typisk afrejse i august eller januar. Læs mere

STePs-programmet

– Ud i verden i 4-16 uger

Du kan passe børn på et børnehjem i Kenya, være fodboldtræner for et hold af gadebørn i Marokko, bygge et plejehjem i Nepal eller beskytte dyrelivet i Costa Rica. STePs-programmet er Dansk ICYE’s korte program, hvor du kan rejse mellem 4-16 uger som frivillig. Her har du friheden til at bestemme, hvornår du vil af sted og i hvor lang tid. Læs mere

ESC – Individual Volunteering

– Ud i Europa i 2-12 måneder

Det Europæiske Solidaritetskorps er et EU-finansieret program, som giver unge mellem 18 og 30 år mulighed for at tilbringe 2-12 måneder i et europæisk land, udføre frivilligt arbejde og herigennem lære om andre landes kulturer, hverdagsliv, arbejdsliv og fritid. Det er gratis for dig at tage afsted som ESC-volontør. Læs mere

Ungdomsudveksling

– Rejs gratis som gruppe i 1-3 uger i Europa

Ungdomsudvekslinger giver mulighed for, at unge mennesker fra forskellige lande kan mødes og lave et projekt af 1-3 ugers varighed. En ungdomsudveksling kan fx indeholde workshops, debatter og motion planlagt og udført af unge. Udvekslingerne hører under Erasmus+ og alle eller de fleste udgifter bliver dækket af EU. Læs mere


Hvor kan jeg komme hen?

CORONAVIRUS/COVID-19
Vi ved, at vi alle befinder os i en helt usædvanlig situation med den globale smitte af coronavirus, hvilket har en markant indflydelse på vores rejsemuligheder her den kommende tid. Nogle projekter er blevet udskydt, andre steder er ikke mulige at rejse til og alle steder må der tages specielle hensyn og forholdsregler.

Vi holder selvfølgelig nøje øje med den aktuelle situation og udvikling i tæt samarbejde med vores partnere i de pågældende lande.