Dansk ICYE tilbyder fire forskellige rejseprogrammer, som du kan vælge imellem.

Med ICYE-programmet kan du rejse til lande i hele verden i enten 6 eller 12 måneder, mens STePs-programmet er det korte program, hvor du kan rejse i 4-16 uger. Vi tilbyder desuden rejser med ESC – Individual Volunteering, som er et EU-finansieret program, hvor du kan opleve Europa i 2-12 måneder helt gratis! Sidst men ikke mindst kan du gennem Dansk ICYE komme afsted på ungdomsudveksling i Europa mellem 1-3 uger.

Herunder kan du læse mere om de fire spændende programmer samt klikke dig videre til de lande, som de forskellige programmer giver dig mulighed for at tage til.

Hold også øje med vores kalender, hvor du finder oplysninger om vores kommende informationsmøder.

Ønsker du at få noget inspiration kan du tilmelde dig et nyhedsbrev her eller besøge vores inspirationsside.

CORONAVIRUS/COVID-19
Vi ved, at vi alle befinder os i en helt usædvanlig situation med den globale smitte af coronavirus, hvilket har en markant indflydelse på vores rejsemuligheder her den kommende tid.

Nogle projekter er blevet udskydt, andre steder er ikke mulige at rejse til og alle steder må der tages specielle hensyn og forholdsregler.

Vi holder selvfølgelig nøje øje med den aktuelle situation og udvikling i tæt samarbejde med vores partnere i de pågældende lande.


Hvor kan jeg komme hen?


ICYE-programmet

– Ud i verden i 6 eller 12 måneder

Du kan arbejde for kvinders rettigheder i Bolivia, undervise unge sydkoreanere i engelsk, lege med forældreløse børn i Mozambique eller hjælpe til på en økologisk farm i New Zealand. Mulighederne er uendelige, når du rejser på ICYE-programmet. ICYE-programmet er Dansk ICYE’s lange program, hvor du kan komme på udveksling og arbejde frivilligt i enten seks eller tolv måneder. Der er typisk afrejse i august eller januar. Læs mere


STePs-programmet

– Ud i verden i 4-16 uger

Du kan passe børn på et børnehjem i Kenya, være fodboldtræner for et hold af gadebørn i Marokko, bygge et plejehjem i Nepal eller beskytte dyrelivet i Costa Rica. STePs-programmet er Dansk ICYE’s korte program, hvor du kan rejse mellem 4-16 uger. Her har du friheden til at bestemme, hvornår du vil af sted og i hvor lang tid. Læs mere


ESC – Individual Volunteering

– Ud i Europa i 2-12 måneder

Det Europæiske Solidaritetskorps er et EU-finansieret program, som giver unge mellem 18 og 30 år mulighed for at tilbringe 2-12 måneder i et europæisk land, udføre frivilligt arbejde og herigennem lære om andre landes kulturer, hverdagsliv, arbejdsliv og fritid. Det er gratis for dig at tage afsted som ESC-volontør. Læs mere


Ungdomsudveksling

– Rejs gratis som gruppe i 1-3 uger i Europa

Ungdomsudvekslinger giver mulighed for, at unge mennesker fra forskellige lande kan mødes og lave et projekt af 1-3 ugers varighed. En ungdomsudveksling kan eks. indeholde workshops, debatter, motion, rollespil og udendørsaktiviteter planlagt og udført af unge.
Udvekslingerne hører under Erasmus+ og alle eller de fleste udgifter bliver dækket af EU. Læs mere