Dansk ICYE tilbyder fire forskellige programmer

Med ICYE-programmet kan du komme på udveksling som frivillig til lande i hele verden i enten 6 eller 12 måneder, mens STePs-programmet er det korte program, hvor du kan rejse i 4 til 16 uger.

Vi tilbyder desuden rejser med ESC – Individual Volunteering, som er et EU-finansieret program, hvor du kan opleve Europa i 2 til 12 måneder som frivillig helt gratis!

Sidst men ikke mindst kan du gennem Dansk ICYE komme afsted på ungdomsudveksling i Europa mellem 1-3 uger.

frivillig

Hvor kan jeg komme hen?

Kom til et informationsmøde

Vi afholder løbende inspirationsmøder og informationsmøder.

Til et inspirationsmøde er der et fokus på at blive inspireret af andres oplevelser. Du vil høre rejseberetninger fra personer, der tidligere har rejst som frivillig på vores programmer og du vil have mulighed for at stille dem spørgsmål om deres oplevelser.

Til et informationsmøde ligger vi vægt på hvad de forskellige programmer kan og hvad der adskiller dem fra hinanden. Der kan også nogle gange være mulighed for at høre en rejseberetning.

Deltager du i et online informationsmøde, som er arrangeret af Dansk ICYE’s sekretariat, så vil der blive gået i dybden med de forskellige programmer og detaljer for bl.a. ansøgningsprocedure.
Til denne type møde har du mulighed for at stille meget detaljerede spørgsmål. Der vil ikke være rejseberetninger til disse møder.

Læs nærmere i arrangementets beskrivelse i vores kalender, hvis du vil blive klogere på hvilket type arrangement det er.

KOMMENDE INFORMATIONSMØDER

Online Spørgetime

8. juni kl. 19:00 - 20:00

Vil du have mere inspiration? Find tidligere volontørers blogs, billeder og udtalelser på vores inspirationsside.

inspiration.icye.dk
Loading...