Hvis du vil rejse med Dansk ICYE er der flere måder du kan få rabat på – og du kan endda kombinere flere af rabatterne! Husk blot at gør opmærksom på den (eller de) mulighed(er) for rabat, der er gældende for dig, når du har kontakt med Dansk ICYE.

Seks muligheder for rabat

Find en værtsfamilie

Hvert år modtager vi i Dansk ICYE 30-40 udenlandske volontører, der kommer her til Danmark for at arbejde på et dansk projekt. De ønsker at komme tæt på Danmark, danskerne og den danske kultur.

Derfor søger vi hele tiden nye værtsfamilier, som har lyst til at have en volontør boende i 6-12 måneder. Hvis du kender en familie, som kunne være interesseret, så fortæl dem om muligheden. Ender de med at blive værtsfamilie i 6 måneder, giver vi dig 1.000 kr. i rabat på din rejse med Dansk ICYE! Er de værtsfamilie i 12 måneder, er rabatten på 2.000 kr!
Det kan være dine forældre, anden familie, din families venner osv. Det er ikke afgørende – bare det er dig, der har henvist dem til Dansk ICYE.

Rabatten udbetales også selvom du allerede har rejst med os. I det tilfælde ryger der bare 1.000 eller 2.000 kroner ind på din konto.

Find et projekt

Kender du et projekt (efterskole, døgninstitution eller lignende) som er interesseret i at modtage en volontør, og som har mulighed for at sørge for kost og logi, giver vi dig også en rabat på 1.000-2.000 kr. afhængigt af varigheden.

Rabatten udbetales også selvom du allerede har rejst med os.

Vær et aktivt medlem af Dansk ICYE

Hvis du er et aktivt medlem af Dansk ICYE, kan du få 1000 kr. i rabat på din rejse. Aktive medlemmer er medlemmer, som er en del af vores udvalg, lokalforeninger eller som på anden måde aktivt bidrager med deres frivillige arbejde i Dansk ICYE.

Rikke

Hvis du har rejst med os før

Har du rejst med os før, kan du gøre os opmærksomme på dette, når du søger om et nyt projekt. Så kan du få 1.000 kr. i rabat på dit næste volontør-ophold.

Hvis du vælger to forskellige projekter på samme rejse

Er du interesseret i STePs-programmet, kan du få rabat, hvis du vælger at dele din tid mellem forskellige projekter – dette kan også være i to forskellige lande. Vælger du at gøre dette får du 2.000 kr. i rabat.

Hvis I rejser som par på STePs-programmet

Rejser I sammen som par – vennepar eller kærestepar – kan I få 1.000 kr. samlet rabat på jeres rejse.

Du har også mulighed for at søge legater for at få tilskud til din rejse. Du kan læse mere om det her: Fond- og Legatsøgning