1000-kronerHvert år modtager vi i Dansk ICYE 30-40 udenlandske volontører, der kommer her til Danmark for at arbejde på et dansk projekt. De ønsker at komme tæt på Danmark, danskerne og den danske kultur.

Derfor søger vi hele tiden nye værtsfamilier, som har lyst til at have en volontør boende i 6-12 måneder. Hvis du kender en familie, som kunne være interesseret, så fortæl dem om muligheden. Ender de med at blive værtsfamilie i 6 måneder, giver vi dig 1.000 kr. i rabat på din rejse med Dansk ICYE! Er de værtsfamilie i 12 måneder, er rabatten på 2.000 kr!
Det kan være dine forældre, anden familie, din families venner osv. Det er ikke afgørende – bare det er dig, der har henvist dem til Dansk ICYE.

Kender du et projekt (Efterskole, døgninstitution eller lignende) som er interesseret i at modtage en volontør, og som har mulighed for at sørge for kost og logi, giver vi dig også en rabat på 1.000-2.000 kr. afhængigt af varigheden.

Rabatten udbetales også selvom du allerede har rejst med os. I det tilfælde ryger der bare 1.000 eller 2.000 rare kroner ind på din konto.

Se hvilke volontører der aktuelt mangler en værtsfamilie Bliv værtsfamilie – Send information