Følgende projekt i Island ønsker vi særligt at fremhæve:

Worldwide Friends

Dette projekt har hovedsæde i det østlige Island, men for nylig har de også lokation i Hveragerði, ca. 40 minutter fra Reykjavík.

PuffinI starten af 2018 oprettede Worldwide Friends en bæredygtig gård i Reykjavík.

Respons fra tidligere volontører på dette projekt har været meget positiv. Der er så mange forskellige aktiviteter hos Worldwide Friends, at volontørerne har haft meget selvbestemmelse i deres opgaver. Derudover organiserer projektet også ture, som volontørerne kan deltage på for at opleve Island.

Om projektet

Emne: Miljø og undervisning
Beliggenhed: Hveragerði og Fjardabyggd
Logi: Du vil bo i et hus med andre volontører fra hele verden.

Opgaver

Workcamp leader: Under supervision af en projektmanager vil du være involveret i at forberede, organisere, styre og evaluere naturorienterede landbrugs- og miljøbeskyttelses-projekter i Island.
Disse projekter involverer frivillige og varer ofte to uger.
I begyndelsen af opholdet modtager du kurser fra organisationens medlemmer, så du er klædt på til at være workcamp leader.

Projekternes aktiviteter kan involvere at rydde op på standen, plante træer og andre naturrelaterede opgaver i miljøkampagner.

Om dig

Worldwide Friends søger volontører mellem 22 og 30 år. Du skal være motiveret til at arbejde for en NGO, der arbejder med miljø og fred.

  • Du skal kunne Engelsk – både mundtligt og skriftligt.
  • Du skal have basiskendskab til diverse Microsoftprogrammer: Word, Excel, Outlook og Explorer.
  • Du skal have en positiv indgang til opgaven og være motiveret til at deltage i gruppeaktiviteter.
  • Du skal selv kunne tage initiativ og kunne arbejde under tidspres i højsæsonen.

Pris

Dette projekt er både muligt at deltage i på ICYE-programmet og på STePs-programmet.

Program: Varighed: Pris:
STePs-programmet fra 8 uger fra kr. 13.000
ICYE-programmet* 6 måneder kr. 31.500
ICYE-programmet* 12 måneder kr. 42.000


*Nogle lande på ICYE-programmet er “kvotalande”. Det betyder, at der er indgået en aftale for at muliggøre solidarisk udveksling. Du kan spare 2.000 kr. på prisen ved at vælge et kvotaland.

[button color=”orange” type=”small” radius=”3″ url=”https://www.icye.dk/solidarisk-udveksling/”]Se om dette land er et kvotaland lige nu[/button]

På ICYE-programmet er kost, logi, lommepenge, sprogkursus og forsikring inkluderet. Afrejse med ICYE-programmet er i januar/februar eller august.
Læs mere om ICYE-programmet.

På STePs-programmet er kost og logi inkluderet. Der er meget fleksibel afrejse på STePs-programmet, hvor du har meget selvbestemmelse i tidspunkt for afrejse.
Læs mere om STePs-programmet.

Find det rigtige projekt for dig

HorsesWorldwide Friends er ikke det eneste mulige volontørprojekt i Island. Der er mange forskellige projekter du har mulighed for at vælge imellem.
De fleste af projekterne omhandler landbrug og dyr eller børn og undervisning, men der er også mulighed for at være frivillig på et bosted med daglige aktiviteter for beborene.

På den internationale ICYE hjemmeside kan du finde databasen med projekter. Projekterne er mulige som både kort eller langt volontørophold.

Vil du opleve Island på nærmeste hold?

Alle projekterne i Island er ledige som både ICYE- og STePs-ophold, men du har også mulighed for at søge ESC-projekter (tidligere kaldt EVS) i Island. Her er der andre projekter, der er tilgængelige.

Læs mere om de forskellige typer programmer og tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål.