Dansk ICYE søger værtsfamilie til 19-årige Pauline fra Tyskland. Hun skal være frivillig hos Kalø Skovbørnehus i Rønde i 10 måneder fra 1. september 2019 til 30. juni 2020

PaulinePauline beskriver sig selv som hjælpsom, åbensindet, positiv og ærlig. Hun hjælper til i den lokale karateklub og er også tutor for elever i gymnasiet i matamatik, kemi og engelsk.

Pauline siger om sig selv:

I am practising Karate for the past 12 years now and usually I have practice twice per week, i love to read, meet friends and/or do outdoor activities

I went on an exchange to Canda for 10 months when I was 15 years old. I stayed in a host family and visited the local high school.

Working with children the past years has taught me that there is always something new to learn and it will never get boring. Learning something new and meeting new people is partly the reason why I wanted to do a voluntary year after high school.
In the last years of family vacation we went to Scandinavia a couple times and I just fell in love with this part of Europe.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Pauline om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Pauline vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Paulines arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Paulines ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Pauline, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører