Panka fra Ungarn – værtsfamilie søges nær Kerteminde

Navn: Panka

Alder: 28 år

Land: Ungarn

Skal bo i eller nær: Kerteminde

Ankomst: 1. august

Opholdets varighed: 6 måneder

NAVN

Panka

ALDER

28 år

LAND

Ungarn

SKAL BO I ELLER NÆR

Kerteminde

ANKOMST

1. august

OPHOLDETS VARIGHED

6 måneder

Dansk ICYE søger værtsfamilie til 28-årige Panka fra Ungarn. Hun skal være frivillig hos Marine Biology Research Centre i Kerteminde fra juni 2021 til midten af januar 2022 – men skal først bruge en værtsfamilie fra 1. august.

 

Pankas navn er egentligt Anna, men hun bliver altid kaldt Panka.

Panka er glad for at bage og male – alt kreativt har interesse for hende.

Hun kan også lide at være aktiv ved at vandre, cykle og svømme.

Panka beskriver sig selv som en empatisk og venlig person. Hun er god til at lære nye personer at kende, men kan også have brug for alenetid, hvor hun kan være lidt stille.

Panka udtaler:

I have a great passion for pinnipeds, so 3 years ago – after I asked around in the Zoo in Budapest, how I can be able to work with seals, I entered a course on animal caretaking. After that, I started to have a part-time job at the Zoo, working with kids and teaching them about wildlife animals.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Panka om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Panka vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Videopræsentation af Panka (Facebook)

Pankas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold.
Hun vil arbejde mellem 30 og 37 timer om ugen på projektet, så i løbet af dagen vil hun have planer, ligesom I måske også har.
Sprogkursus er også inkluderet i udvekslingsprogrammet, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Panka, hører vi gerne fra jer snarest. I kan finde en kontaktformular herunder eller sende os en mail på [email protected].
I kan læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her: