I weekenden 2. – 3. marts afholdt Dansk ICYE den årlige organisationsweekend. Det var første gang siden vi valgte at flytte organisationsweekenden fra efteråret til foråret. Denne gang blev den holdt i København, hvor vi havde lånt DUF’s lokaler.

Årets emne var ’Den Gode Aktivitet’. Den afgående formand Simon var tovholder lørdag hvor vi gennem forskellige workshops udforskede emnet i en Dansk ICYE-kontekst. Vi lavede blandt andet et fremtidsværksted, hvor vi startede med alle de ting vi mente kunne forbedres, derefter alle drømmene for hvordan ICYE kunne blive og til sidst hvordan vi kunne bevæge os fra den ’kritiske’ til den ’utopiske’ fase gennem konkrete tiltag. Om aftenen bestilte vi thaimad og tog senere ud af bowle i DGI Byen.

Søndag mødtes vi til fælles morgenmad inden der var arbejdstid til de forskellige udvalg og lokalforeninger. Organisationsweekenden er en rigtig god mulighed for både at møde og samarbejde med frivillige fra andre dele af organisationen og landet som man måske normalt ikke gør.

Til slut var der ”I <3 Multikulti” t-shirts til alle deltagere.

Bestyrelsen takker for en god weekend og håber at se så mange af jer som muligt til generalforsamlingen lørdag den 6. april.

2106, 2022

Fred, retfærdighed og stærke institutioner

Igen i år er Dansk ICYE en del af Verdens Bedste Morgen og også i år er vi gået sammen med vores U-huset-venner fra MUNDU og DIB for at dække vores uddelingssted i Aarhus.

906, 2022

Dansk ICYE’s 50 års jubilæum

Lørdag d. 30. april 2022 fejrede Dansk ICYE sit 50 års jubilæum. Vi fejrede organisationen lige efter dette års generalforsamling - først med en reception og derefter med middag og fest.

303, 2022

ReCalibur i Slovakiet

Første del af ReCalibur er nu veloverstået. Unge fra Danmark, Estland, Italien, Slovakiet og Østrig deltog i sidste uge i første træning - denne gang i Slovakiet.