Frivillig i Oceanien

Kunne du tænke dig at komme til Oceanien? Ned “down under”? Så har du muligheden for at komme til skønne New Zealand, hvor klipklapper kaldes for jandals og solbriller for sunnies. New Zealand er bl.a. kendt for maorierne og sin fantastiske natur. Har du set Ringenes Herre og Hobbitten har du også set se vidunderlige billeder af den New Zealandske natur.

Med Dansk ICYE kan du være afsted i 6 eller 12 måneder på ICYE-programmet i Oceanien, hvor du har mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige projekter indenfor forskellige fokusområder.

Find projektet for dig

Kunne du tænke dig at arbejde på et bosted for handicappede voksne i Auckland eller hvad med marinelivsprojekt Taupo? Dette er kun to af de muligheder der er tilgængelige med Dansk ICYE i Oceanien.

Den store database med alle tilgængelige projekter kan du finde på ICYEs internationale hjemmeside. Her kan du søge efter land eller efter emne for projekterne og finde det frivillige arbejde der er lige noget for dig.

ICYE.org

Hvis du ikke er sikker på, hvilket land i verden du helst vil opleve, kan du læse kort om de forskellige lande på vores landesider. Dem kan du finde i menuen herunder.

Hvor kan jeg komme hen?