Onsdag den 15. Maj havde vi et kort bestyrelsesmøde.
På dagsordenen var der flere ting, hvor de fleste var af administrationsmæssig karakter –både i forhold til bestyrelsens og kontorets daglige gang for tiden, men der var også plads til at diskutere ting, der er lidt tættere på jer, medlemmerne.

Sidste år havde vi en generelt rigtig god oplevelse med at lokalforeningerne guidede vores ESC-volontører igennem deres afrapporteringsprojekter. Vi håber, at i år bliver en lige så stor succes, og er bevidste om vores ansvar for at stå til rådighed for lokalforeninger, hvis I vil have hjælp til eller et andet sæt øjne på jeres lokalforeningsevents i år.

Der vil snart på Workplace, Instagram og Facebook blive udgivet en lille introduktion af den nye bestyrelse. Den vil komme løbende. Vi vil også gerne gøre bestyrelsen mere synlig og gennemsigtig på hjemmesiden. Derfor arbejder vi på at få lagt siden om bestyrelsen længere frem, så man ikke skal kæmme hjemmesiden for at finde den.

Vi er også ved at planlægge hvem fra bestyrelsen der skal have en uges tid på kontoret i løbet af sommerferien. Indtil videre planlægger jeg, Rasmus, at sidde på kontoret. Det gør jeg for at komme lidt tættere på den daglige administrative gang i foreningen.

Venlig hilsen,Rasmus og resten af bestyrelsen

2106, 2022

Fred, retfærdighed og stærke institutioner

Igen i år er Dansk ICYE en del af Verdens Bedste Morgen og også i år er vi gået sammen med vores U-huset-venner fra MUNDU og DIB for at dække vores uddelingssted i Aarhus.

906, 2022

Dansk ICYE’s 50 års jubilæum

Lørdag d. 30. april 2022 fejrede Dansk ICYE sit 50 års jubilæum. Vi fejrede organisationen lige efter dette års generalforsamling - først med en reception og derefter med middag og fest.

303, 2022

ReCalibur i Slovakiet

Første del af ReCalibur er nu veloverstået. Unge fra Danmark, Estland, Italien, Slovakiet og Østrig deltog i sidste uge i første træning - denne gang i Slovakiet.