Onsdag d. 13. januar havde bestyrelsen sit første online bestyrelsesmøde i 2021. Her kommer hovedpunkterne:

Generalforsamling 2021

Som allerede meldt udi sidste uges Internus og på mail til LF’erne har vi besluttet at flytte den landsdækkende GF til lørdag d. 12. juni. Det gør vi for atkunne være mere sikre på at kunne afholde den ifht. restriktioner, og for at lokalforeningerne også har mere tid at løbe på med afholdelse af deresegnegeneralforsamlinger, som skal var afholdtinden den nationale.

 

Lokalforeninger

Vi arbejder pt. på et opfølgningsmøde med alle lokalforeningsbestyrelser efter vores fælles møde i december. Mødet bliver engang i februar, hvor vi vil arbejde videre påsidste møde og høre eventuelle nye inputsfra LF’erne til hvordan vi får lokalforeningerne bedre inkluderet på tværs af organisationen. Vi havde jo håbet at kunne mødes på den nu aflyste vinterlejr, men i første omgang må vi mødes endnu engang online og håbe på, at vi snart kan mødes fysisk igen.Mere info om indhold og tidfølger snarest til lokalforeningerne.

 

Organisationsweekend

Der blev også snakket om organisationsweekenden, som skal handle om Dansk ICYE’s nye strategi. Her påvirker corona dog også, såeftersom det allerede er i starten af marts, er vi meget usikre på, om det kan blive fysisk. Derfor er vi begyndtat planlægge et online alternativt sideløbende. Vi ville meget hellere (endelig) mødes alle sammen igen, men vi håber at vi kan pifte et eventuelt online arrangement lidt op. Invitationen kommer meget snart, men uanset om det bliver fysisk eller online, må I fortsat gerne reservere d. 5.-7. marts.

 

Andet

Som mange af jer nok allerede har opdaget i forrigeuges Internus, er vores ICYE-ankomster desværre blevet udskudt på ubestemt tid pga. regeringens seneste udmeldinger. Det er en kedelig situation, både for sekretariatet som har arbejdet for at få opholdene planlagt, og for aktive frivillige, der havde været i gang med planlægning af on-arrival og aktiviteter lokalt. Vi håber, vi snart går ind i bedre tider og kan komme i gang med at modtage voluntører og mødes til vores dejlige ICYE-arrangementer igen. Heldigvis går det bedre på ESC-programmet, hvor vi både har mange afsted rundt omkring i Europa, og en del her i Danmark, der enten er aktiveret digitalt eller gennem projekter, samt i vores skønne lokalforeninger.

 

Anne-Kathrine
Bestyrelsen