Kære alle!

I sidste weekend var bestyrelsen en tur ved Vesterhavet til en sommerhustur med bestyrelsesarbejde og møde på programmet.

Programmet har været fyldt med kommunikationssnak og arbejde med, hvordan vi arbejder. Men der har også været ting, der kunne interessere den generelle ICYE-skare.

Fra i år vil det være muligt at komme på Roskilde Festival med Dansk ICYE. Vi samarbejder med ReAct Roskilde Festival, og det vil være muligt at deltage som en del af Team Skrald. Der kommer en mail inden længe om, hvordan det fungerer.

Vi har også sat fokus på at begynde planlægningen af dette års generalforsamling. Det kommer til at foregå i Aarhus som det plejer. Vi har lejet Klostercaféen, som ligger tæt på kontoret, og hvor vi også var for to år siden. Vi glæder os til at se jer. Kunne man tænke sig at stille op til bestyrelsen, må man gerne sætte kryds i kalenderen i weekenden 12. -14. April.

Håber I har det dejligt!

Venlig hilsen,Bestyrelsen

2106, 2022

Fred, retfærdighed og stærke institutioner

Igen i år er Dansk ICYE en del af Verdens Bedste Morgen og også i år er vi gået sammen med vores U-huset-venner fra MUNDU og DIB for at dække vores uddelingssted i Aarhus.

906, 2022

Dansk ICYE’s 50 års jubilæum

Lørdag d. 30. april 2022 fejrede Dansk ICYE sit 50 års jubilæum. Vi fejrede organisationen lige efter dette års generalforsamling - først med en reception og derefter med middag og fest.

303, 2022

ReCalibur i Slovakiet

Første del af ReCalibur er nu veloverstået. Unge fra Danmark, Estland, Italien, Slovakiet og Østrig deltog i sidste uge i første træning - denne gang i Slovakiet.