Nyt fra bestyrelsen – 28.09.2021

28. september 2021

Bestyrelsen er i den grad kommet i gang med fuldt blus efter sommerferien. Vi glæder os alle til den kommende kursusweekend, hvor vi har forberedt et skønt program til jer alle. Verdensmålene og motivering af frivillige kommer til at være i fokus for alle, der ikke er på intro-forløbet. Derudover har vi arbejdsweekend i den efterfølgende weekend, hvor vi skal udarbejde et udkast til den kommende strategi. Vi tager udgangspunkt i jeres input fra organisationsweekenden, men vil meget gerne have endnu mere input. Så hvis du vil være med til en spændene dag, så kan du stadig nå det! Det er d. 9. oktober i København. Kontakt Lise eller Emma, hvis du vil vide mere.

 

Mikkel var også med på bestyrelsesmødet for at give en status på organisationen. Økonomien i vores ESC-projekter bliver fremadrettet mindre, men kontoret er ved godt mod. Der arbejdes på små besparelser forskellige steder for at få det hele til at gå op.

 

Bestyrelsen er også ved at planlægge hvordan vi skal fejre vores jubilæum næste år. Vi vil meget gerne have hjælp til hvordan vi skal gøre, gode idéer og alt andet, som I måtte have. Kontakt Emma, hvis du vil være med.

 

Kh Lise // Bestyrelsen

1301, 2022

Hilsen fra Stine

Jeg hedder Stine, er 28 år og bor midlertidigt i Vejle efter at være vendt tilbage fra Sjælland. Jeg holder pt en pause efter at have færdiggjort min Bachelor i International Samfundsvidenskab og Kultur- og Sprogmødestudier på Roskilde Universitet.

701, 2022

From Now On – Træning i Grækenland

Fra 12. til 19. September 2021 deltog Elena i en Erasmus+ træning i Serres, Grækenland. Se de fine videoer, der viser stemningen ved at deltage på en træning.

601, 2022

Hilsen fra Bolette

Mit navn er Bolette, jeg er 25 år og er oprindeligt fra nordens Paris, Aalborg, men bor nu i Aarhus. Jeg er blevet ansat som halvdelen af Kathrines barselsvikariat, hvor jeg som studentermedarbejder skal varetage hendes arbejdsopgaver på ESC sende-programmet. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og møde jer frivillige, som er kernen i Dansk ICYE, og høre jeres ekspertviden, oplevelser og erfaringer med at være frivillig i Dansk ICYE.