På denne side finder du nyheder og opdateringer fra Dansk ICYE.

Du har mulighed for at tilgå de seneste udgaver af vores ugentlige nyhedsbrev INTERNUS, i Nyt fra bestyrelsen kan du læse en kort opdatering fra hovedbestyrelsens møder og hvad de har diskuteret der og under Andre nyheder finder du diverse artikler, rapporter og andre skriv om Dansk ICYE eller af medlemmer fra Dansk ICYE.

Sidst, men ikke mindst, finder ud også Dansk ICYE’s vlog, Rundt om Dansk ICYE, hvor vi kort kommer med opdateringer fra organisationen eller forklarer elementer af organisationen, som vi synes, der er vigtige at dykke ned i.

Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen – februar 2022

16. februar 2022|

Vi håber, at I alle har haft en glædelig jul og et godt nytår. Bestyrelsen er i hvert fald kommet godt ind i det nye år og er i fuld gang igen. Vi har i denne weekend været samlet til en arbejdsweekend i et sommerhus på Nordvestsjælland ved Havnsø ligesom vi har haft flere gode kræfter med online.
Emner: Ny strategi, organisationsweekend, generalforsamlinger i lokalforeningerne, det nationale Dansk ICYE og den internationale ICYE føderation.

Nyt fra bestyrelsen – 28.09.2021

28. september 2021|

Siden sidste “Nyt fra bestyrelsen” Bestyrelsen er i den grad kommet i gang med fuldt blus efter sommerferien.
Emner: Kursusweekenden, Kommende strategi, Jubilæums planlægning.

Andre nyheder

Dansk ICYE’s 50 års jubilæum

9. juni 2022|

Lørdag d. 30. april 2022 fejrede Dansk ICYE sit 50 års jubilæum. Vi fejrede organisationen lige efter dette års generalforsamling - først med en reception og derefter med middag og fest.

ReCalibur i Slovakiet

3. marts 2022|

Første del af ReCalibur er nu veloverstået. Unge fra Danmark, Estland, Italien, Slovakiet og Østrig deltog i sidste uge i første træning - denne gang i Slovakiet.

INTERNUS logo

Vores nyhedsbrev INTERNUS udkommer hver torsdag og indeholder nyheder fra organisationen, information om kommende arrangementer og fremhæver kommende udvekslingsmuligheder.

Indtast din e-mail adresse i formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du vil derefter modtage en mail i din indbakke, som du skal godkende.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen via dette link eller via linket nederst i nyhedsbrevet.

Din email vil ikke blive delt med andre end nyhedsbrevsservicen MailChimp og vi bruger ikke e-mails fra nyhedsbrevslisten til annoncer.

Modtag vores nyhedsbrev

Rundt om Dansk ICYE

Informative videoer om det administrative i Dansk ICYE

#1 Velkommen

#2 Det internationale kontor

#3 Tipsmidlerne og medlemsantal