Natalie Closeup

Dansk ICYE søger værtsfamilie til 18-årige Natalie fra Østrig. Hun skal være frivillig hos Kontakt Mellem Mennesker i Svendborg i 10 måneder fra 1. september 2020 til 30. juni 2021

Natalie er aktiv hos spejderne og bruger meget af sin fritid ift. spejderaktiviteter.

I sin fritid nyheder Natalie også at læse, male og være sammen med sine venner.

Natalie beskriver sig selv som opensindet og tolerant. Hun forsøger at undgå fordomme. Hun elsker at grine og sørge for, at andre har det godt.

Natalie udtaler:

Because of my passionate work with the scouts I really enjoy working with people, especially children and teenagers.

Natalie ScoutSom værtsfamilie kommer I til at lære Natalie om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Natalie vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Natalies arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Natalies ophold, skal I også være velkommen til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Natalie, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører