Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 20-årige Momone fra Japan. Hun skal være frivillig i Danmark i 12 måneder fra august 2019.

Momone ankommer til Danmark i starten af august, hvor hun deltager på vores obligatoriske velskomstlejr. Her får Momone nogle værktøjer til at være i en anden kultur – helt specifikt i Danmark – og samtidig møder hun både danske og udenlandske unge.
Søndag d. 11. august skal Momone ud til værtsfamilien.

Momone drømmer on at blive engelsklærer og et ophold i Danmark vil være med til at styrke hendes sprogfærdigheder. En af hendes største begrundelser for at komme til Danmark er nysgerrighed: hun glæder sig til at opleve nye ting.
Momone beskriver sig selv som en glad person, men har en tendens til at bekymre sig. Hun er en opmærksom person og siger, at hun er god til at kommunikere med folk uanset de sprog de taler.

Momone er glad for musik og kan godt lide at synge. Hun nyder også at tale med nye mennesker og gå ture.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Momone om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Momone vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Momones arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md., for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Momone, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Kunne I tænke jer at være projekt for Momone, skal I endelig tage kontakt. Læs mere om dette i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører