Kære allesammen,

Det var med en stor portion sommerfugle i maven at jeg trådte over dørtærsklen i U-huset i tirsdags, til min første arbejdsdag, spændt på at møde organisationen, opgaverne og de mange engagerede mennesker, i jeres Dansk ICYE.

Efter tre intense dage på kontoret, med en fornem modtagelse, masser af nye indtryk, spændende faglige overleveringer og snakke, er sommerfuglene blevet suppleret af en enorm anerkendelse af det vigtige arbejde Dansk ICYE udfører og et brændende ønske om at bidrage til opgaveløsningen og den videre udvikling, i vores Dansk ICYE.

Weekenden nærmer sig meget belejligt, så jeg kan lande de mange indtryk, men jeg ser meget frem til at hilse på jer og stifte bekendtskab med jeres kultur, viden, ideer og fortællinger. I er altid meget velkomne til at skrive til mig på [email protected], så svarer jeg hurtigst muligt 😊

Og ellers ses vi jo til generalforsamlingen lige om lidt

Bedste hilsner
Mikkel
Generalsekretær Dansk ICYE