Megumi fra Japan – værtsfamilie søges nær Aalborg

Navn: Megumi

Alder: 24 år

Land: Japan

Skal bo i eller nær: Aalborg

Ankomst: Snarest muligt

Opholdets varighed: 12 måneder

NAVN

Megumi

ALDER

24 år

LAND

Japan

SKAL BO I ELLER NÆR

Aalborg

ANKOMST

Snarest muligt

OPHOLDETS VARIGHED

12 måneder

Dansk ICYE søger værtsfamilie og projekt til 24-årige Megumi fra Japan. Hun skal være frivillig hos Børnehaven Bitte Bæk, Aalborg, i et år.

ANKOMST UDSKUDT
Megumi skulle være ankommet i slutningen af januar, men grundet regeringens og sundhedsmyndighedernes nuværende tiltag, der bl.a. indebærer lukkede skoler og lukkede grænser, har vi valgt at udsætte opholdene for de kommende globale ICYE-volontører på ubestemt tid.
Så snart skolerne og grænserne igen åbner begynder vi at planlægge ankomsterne igen.
Kunne I tænke jer at blive værtsfamilie for Megumi, så hører vi gerne fra jer, så aftalen er på plads inden Megumis ankomst og I måske kan nå at lære hinanden lidt at kende inden hun ankommer.

Megumi er uddannet “preschool teacher” og glæder sig til at arbejde med børn i Danmark.

Hun elsker at tilbringe tid i naturen. Hun kan godt lide at cykle og hun beskriver camping og klatring som sine hobbier. Hun har også været frivillig i en organisation, som tager børn med ud i naturen på campingture.

Megumi udtaler:

I’m interested to work preschool in Denmark, because it is said that Denmark is a developed country of education. If I do, I could tell good thing of it to kindergarten in Japan. Then I’d like to bridge between Denmark and Japan.

[…] I have a bright and friendly personality, so I’ve never been worried about communication.

I want to communicate with teachers and children actively. It is the best way to get how the other person feel […]. When I have difficulty, I do not only to think hard by myself but also to get hints from teachers and children.

Megumis engelskniveau er lavt, men man kan stadig kommunikere med hende på engelsk. Hun brænder for arbejdet med børn og har erfaring med det fra Japan, så hun vil efter kort tid kunne finde sin rolle hos projektet og i værtsfamilien. Da Megumi skal være frivillig i et år giver det også en reel mulighed for, at I lærer hinanden godt at kende.

Hun håber på at kunne organisere nogle kulturelle aktiviserer for børnene, når hun er kommet på plads på projektet og har lært børnene lidt at kende.

Megumi udtaler:

I [will have a] good experience when I stay with host family. I felt the warmth of family and turned to feel as if a real family.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Megumi om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Megumi vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Megumi er allergisk for kat og vil derfor foretrække et hjem uden kat, så hendes allergi bliver holdt nede.

Megumis arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Megumis ophold, skal I også være velkommen til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem eller arbejdsplads for Megumi, hører vi gerne fra jer snarest.I kan finde en kontaktformular herunder eller sende os en mail på [email protected].
I kan læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her:


    OBS. Grundet påske vil der gå ekstra dage, inden du modtager svar på din henvendelse.