Dansk ICYE søger værtsfamilie til 19-årige Maxence fra Frankrig. Han skal være frivillig hos Kalø Skovbørnehus i Rønde i 10 måneder fra 1. september 2019 til 30. juni 2020

MaxenceMaxence beskriver sig selv som kreativ og positiv. Han er spejder og elsker sport, bl.a. skatebording, surfing og at stå på ski.

Maxence siger om sig selv:

I am someone happy, positive and creative. I have a lot of imagination and projects that I share with my friends. I have a passion for drawing. I love arts, particularly Pop art with artists like Keith Haring, Banksy, Shepard Fairey (Obey).
I have qualities of leadership and liveliness, patience, listening and dialogue skills. I have also a passion for sports with high sensations like skateboarding, surfing and skiing.

I like meet new people, cuculturesnd countries. I like to spend time with my friends in nature and I adapt quickly.

My hobbies are:
• Scouting, responsible for 5 young people from 11 to 17 years old (weekends and summer camps) from 2011 to the present
• Sports: skateboarding, surfing, skiing, walking
• Travel
• Cooking: pastry
• History: books, films, museums
• Music: classic, pop, electro, rap

Before continuing my studies at university I want to make myself useful by putting myself at the service of others and especially children. I want to share my love and experience of nature to children. I want also to discover the Danish culture and ecosystem.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Maxence om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Maxence vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte handen og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Maxences arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hans udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Maxences ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Maxence, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører