Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 21-årige Max fra Tyskland. Max skal være volontør i Danmark i 9 måneder fra oktober 2018 til slutningen af juni 2019. Max skal udføre frivilligt arbejde på Kornmod Realskole.

Max er glad for alle typer sport, hvor der er en bold involveret og han siger, at han altid er villig til at lære nye typer boldspil.

Max beskriver sig selv som åbensindet, rolig og venlig. Han siger, at han er god til at respektere andres meninger og samtidigt have en rolig samtale, hvis han har en anden holding. Max har planer om at læse til lærer, når han er færdig med sit ophold i Danmark.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Max om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Max vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Maxs arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700 kr. om måneden, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Max, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører