Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 22-årige Matthew fra New Zealand. Matthew skal være volontør i Danmark fra august 2018 til juli 2019. Matthew er ikke tilknyttet et projekt endnu – så snart vi finder en værtsfamilie leder vi efter et projekt i nærheden af familien.

Matthew kan godt lide at fiske og tilbringe tid i naturen, blandt andet ved at gå ture og være på camping. Han kan godt lide at lave mad til venner og familie og er lige nu souschef i en café. Udover dette er Matthew også glad for at skrive og tegne.

Matthew er nysgerrig på kulturer og drømmer om, at rejse verden rundt og lære om de forskellige kulturers cuisine.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Matthew om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen. Matthew vil selv få et aktivt liv med både arbejde og et godt netværk med andre volontører i området.
Matthew vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Matthews arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under hans ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md, da det ikke er meningen at Matthews tilstedeværelse i jeres familie skal påvirke jeres økonomi.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Matthew, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Se alle kommende volontører

Related posts: