Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 18-årige Matthes fra Tyskland. Matthes skal være volontør i Danmark i 9 måneder fra oktober 2018 til slutningen af juni 2019. Matthes skal udføre frivilligt arbejde på Kornmod Realskole.

Matthes elsker at synge og har været med i både band og kor på sin skole. Han har også gået til drama på sin skole i flere år og nyder derudover også teaterforstillinger og at gå i biografen. Matthes kan også lide at spille tennis og bordtennis.

Matthes forklarer, at en af sine styker er kommunikation og han er god til at samarbejde med andre. Han siger, at han generelt er en optimistisk person, selv i pressede situationer.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Matthes om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Matthes vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Matthes’ arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700 kr. om måneden, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Matthes, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører