Dansk ICYE søger en værtsfamilie og projekt til 27-årige Mary fra Indien. Hun skal være frivillig i Danmark i 12 måneder fra august 2019.

Mary ankommer til Danmark i starten af august, hvor hun deltager på vores obligatoriske velskomstlejr. Her får Mary nogle værktøjer til at være i en anden kultur – helt specifikt i Danmark – og samtidig møder hun både danske og udenlandske unge.
Søndag d. 11. august skal Mary ud til værtsfamilien.

Mary er uddannet sygeplejeske og drømmer om at udbrede viden om sundhed og hygiegne, når hun kommer tilbage til Indien efter sit ophold.

Hun er glad for at rejse og glæder sig til at opleve et nyt land. Hun ser frem til at lære nye mennesker at kende og lære et nyt sprog og om en ny kultur.
Mary kan godt lide håndarbejde og er glad for at strikke. Hun kan også lide at lave mad og passe planter.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Mary om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Mary vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Marys arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md., for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Mary, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Kunne I tænke jer at være projekt for Mary, skal I endelig tage kontakt. Læs mere om dette i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører