Dansk ICYE søger værtsfamilie til 19-årige Martina fra Italien. Hun skal være frivillig hos Kalø Skovbørnehus i Rønde i 10 måneder fra 1. september 2020 til 30. juni 2021

Martina 2Martina cykler meget med sine venner for at komme omkring. Sammen tager de til stranden om sommeren eller cykler omkring på landet.
Martina er også glad for at rejse, og elsker at tage til Spanien for at besøge sin mors familie.

Martina beskriver sig selv som ansvarlig og venlig. Hun siger også at hun er en kreativ person, og så har hun en tendens til at blive stædig, hvis der er et emne hun virkelig går op i.

Martina 5Martina siger om sig selv:

I believe I’m responsible, friendly, smart, reliable and creative. I love kids and spending time with them because they are pure joy and they make me happier.

I’ve been looking for the perfect ESC project because I’d like to take part actively in the world. I’m enthusiatic about visiting various places, knowing unfamiliar cultures and meeting new people.
I’m sociable and open-minded therefore I expect to be able to increase my cultural baggage through this interchanging reality.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Martina om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Martina vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Martina 6Martinas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Martinas ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Martina, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører