Dansk ICYE søger værtsfamilie til 25-årige Mara fra Italien. Hun skal være frivillig hos Kornmod Realskole i Silkeborg i 10 måneder fra 1. oktober 2020 til 30. juni 2021

Mara BCBF
Mara synes at det er rigtig spændende at lære nye sprog, så hun glæder sig til at lære noget dansk.
Mara er glad for at gå ture, svømme og lave yoga. I sin fritid læser hun også og så er hun de seneste år blevet mere og mere interesseret i madlavning.

Mara beskriver sig selv som opensindet, selvsikker og livlig. Hun er åben for nye muligheder og springer til, når der er brug for hjælp.

Mara er allergisk overfor katte, husstøvmider og har høfeber.
Hun har medicin hun kan tage, men for ikke at udfordre sine allergier, ønsker hun ikke at bo i et hjem med kat.

Mara RestaurantMara siger om sig selv:

I am applying for this project because the school presents itself as a warm, well-organized environment looking for an open-minded and reliable volunteer.
The location of the school caught my attention as well, given that I live in the province of Bologna, surrounded by nature, so I am used to small cities and natural environments, and I would like to explore the surroundings of Silkeborg, where I have never been before.

Finally, I am interested in Nordic cultures, therefore, I believe that teaching at a Danish school and living with a Danish host family could be an enrichment to my life and overall intercultural experience.

Regarding food, I’m not particularly peaky. On the contrary, I’m very open to trying new foods.

Mara HollandSom værtsfamilie kommer I til at lære Mara om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Mara vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Maras arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Maras ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Mara, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører