Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 18-årige Manuel fra Mexico. Manuel skal være volontør i Danmark fra august 2018 til juli 2019. Manuel er ikke tilknyttet et projekt endnu – så snart vi finder en værtsfamilie leder vi efter et projekt i nærheden af familien.

Manuel er glad for at dyrke motion og går til fodbold. Han er også glad for at spille videospil og bruge sin iPad til at se videoer.

Manuel taler både spansk og engelsk. Han beskriver sig selv som en stærk, uafhængig og dedikeret person og at hans svagheder er hans temperament og tendes til at være utålmodig.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Manuel om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Manuel vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Manuel arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Manuel, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Se alle kommende volontører