Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 18-årige Manuel fra Mexico fra senest 15. januar 2019 til juli 2019. Manuel er allerede begyndt sit frivillige arbejde hos Landsgrav Friskole i Slagelse, hvor han er glad for at være.

Manuel CampManuel startede sit frivillige arbejde på skolen i august 2018 og skal være der frem til juli 2019, men den nuværende værtsfamilie har kun mulighed for at inkludere Manuel i deres familie frem til senest 15. januar.

Manuel er rigtig glad for sit frivillige arbejde og de er også glade for ham. Her er han volontør sammen med Eric fra Kenya. Manuel er glad for at spille videospil og bruge sin iPad til at se videoer. Derudover går Manuel til amerikansk fodbold i Slagelse.
Manuel får en cykel med sig, som den nuværende værtsfamilie har hjulpet ham med at købe. Denne cykel bruger han til at komme til toget hver morgen, så han kan komme ind til friskolen i Slagelse.

Manuel taler både spansk og engelsk. Han beskriver sig selv som en stærk og dedikeret person. Han ser meget frem til at opleve en anden kultur på første hånd og få oplevelser for livet.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Manuel om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Manuel vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Manuels arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Manuel, hører vi gerne fra jer snarest.

I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører