Dansk ICYE søger værtsfamilie og projekt til 23-årige Manoj fra Nepal. Han skal være frivillig i Danmark i 6 måneder fra august 2019.

Manoj ankommer til Danmark i starten af august, hvor han deltager på vores obligatoriske velskomstlejr. Her får Manoj nogle værktøjer til at være i en anden kultur – helt specifikt i Danmark – og samtidig møder han både danske og udenlandske unge.
Søndag d. 11. august skal Manoj ud til værtsfamilien.

Manoj har været aktiv i bestyrelsen i sin lokale ungdomsklub og har været med til at organisere forskellige initiativer og arrangementer i den forbindelse. Han vil færdigegøre sine studier indenfor socialt arbejde, når han kommer tilbage til Nepal.

Manoj er glad for at spille fodbold og basketball med sine venner. Han er glad for at rejse og nyder at opleve forskellige madkulturer.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Manoj om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Manoj vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Manojs arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hans udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md., for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Manoj, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Kunne I tænke jer at være projekt for Manoj, skal I endelig tage kontakt. Læs mere om dette i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører