Magdalena fra Østrig – værtsfamilie søges nær Svendborg

Navn: Magdalena

Alder: 18 år

Land: Østrig

Skal bo i eller nær: Svendborg

Ankomst: 26. oktober

Opholdets varighed: 8 måneder

NAVN

Magdalena

ALDER

18 år

LAND

Østrig

SKAL BO I ELLER NÆR

Svendborg

ANKOMST

26. oktober

OPHOLDETS VARIGHED

8 måneder

Tidligere har det fremgået, at Magdalena ville ankomme omkring 15. september.
Programmet er desværre blevet udskudt. Opstart er nu 26. oktober.

Dansk ICYE søger værtsfamilie til 18-årige Magdalena fra Østrig. Hun skal være frivillig hos Frivilligcenteret Kontakt Mellem Mennesker i Svendborg fra 7. oktober 2021 til 30. juni 2022.

Magdalena er glad for at læse, men er også begyndt at hækle, da hun føler, at hun kan slappe helt af imens hun hækler.

Hun er også glad for at vandre og stå på ski, da der er mange muligheder for dette i Tyrol, hvor hun er fra.

Magdalena beskriver sig selv som en åbensindet og nysgerrig person, der altid prøver at få kontakt med andre mennesker og hjælpe omkring sig.

Hun siger også, at hun er en kreativ person – både ift. specifikke opgaver, men også ift. problemløsning.

Magdalena udtaler:

I like being creative with others and planning something great. Working with others and being able to share my knowledge and interests also mean a great opportunity for personal growth and learning new things. And if my input helps a tolerant and solidary community grow I find teamwork even more fulfilling.

Magdalena har lavet en lille video til vores Facebookside, hvor hun kort præsenterer sig selv.

Se videoen her

Som værtsfamilie kommer I til at lære Magdalena om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Magdalena vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Magdalenas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold.
Hun vil arbejde mellem 30 og 37 timer om ugen på projektet, så i løbet af dagen vil hun have planer, ligesom I måske også har.
Sprogkursus er også inkluderet i udvekslingsprogrammet, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Magdalenas ophold, skal I også være velkommen til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Magdalena, hører vi gerne fra jer snarest. I kan finde en kontaktformular herunder eller sende os en mail på [email protected].
I kan læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Magdelena selfie

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her: