Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 18-årige Luise fra Tyskland. Luise skal være frivillig hos Fjord & Bælt i Kerteminde fra 1. september 2019 og skal være der til slutningen af august 2020.

LuiseLuise har spillet cello i seks år og har gået til svømning siden hun har 5 år gammel, hvor hun har deltaget i flere konkurrencer. Hun har sidenhen skiftet til holdsport og er især glad for basketball.

Luise beskriver sig selv som empatisk, venlig og pålidelig.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Luise om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Luise vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Luises arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700 kr. om måneden, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Luises ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Luise, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører