fbpx
Lokalforeninger2021-02-03T08:20:07+01:00

Dansk ICYE har seks lokalforeninger: Hovedstaden, Sjælland, Fyn, Sydjylland, Midtjylland og Nordjylland og som medlem af Dansk ICYE, er du automatisk tilknyttet en af dem.

Lokalforeningerne planlægger arrangementer for både danske og udenlandske volontører, værtsfamilier og alle andre medlemmer af foreningerne. De sørger også for at gøre reklame for organisationen og finde unge danskere, der har lyst til at tage på udveksling.

Har du idéer til aktiviteter eller arrangementer i dit område, er du velkommen til at kontakte din lokalforening.

Er du i tvivl om hvilken lokalforening du hører til? Du kan finde listen over postnumre og lokalforeninger her.

Lokalforening Hovedstaden2021-02-03T07:31:13+01:00

Lokalforening Hovedstaden har en mission om at fremme lysten til kulturudveksling, udbrede kendskabet til ESC – Individual Volunteering og vise København frem fra sine bedste side.

Forperson: Kristoffer Ørsnes Jansen

Jeg var i Armenien som frivillig i ni måneder i 2012/2013, hvor jeg arbejdede på et ungdomscenter i byen Gyumri. Da jeg kom hjem, blev jeg aktiv i Dansk ICYE’s Lokalforening Hovedstaden og har været en del af bestyrelsen siden 2014.
Jeg har læst en kandidat i anvendt matematik på DTU og arbejder nu som automationsingeniør med projekter i mange forskellige lande. Jeg har særlig interesse for Østeuropa og har rejst meget i Balkanlandene, Tyrkiet, Rusland og Kaukasus.

Kasserer: Cecilie Ahlburg Rosenstrøm

Mit navn er Cecilie og jeg er 23 år. I 16/17 rejste jeg med det europæiske program (ESC) til Moldova, hvor jeg arbejde på et kreativt tilbud for mentalt handicappede. Da jeg kom hjem, blev jeg en del af Lejrudvalget, hvor jeg i dag sidder som koordinator. Siden hen er jeg så blevet en del af Lokalforening Hovedstadens bestyrelse, hvor jeg nu på andet år sidder som kasserer. Til daglig læser jeg til folkeskolelærer og ellers så bruger jeg min tid som FDF-leder. Når jeg ikke lige har travlt med at læse eller være frivillig, så bruger jeg tid på at finde ud af hvor næste rejse skal gå hen.

Medlem: Helene Clausen

Jeg hedder Helene og er 22 år. Jeg rejste med STEPS til Uganda i efteråret 2017 i 15 uger, hvor jeg arbejdede på et børnehjem. Da jeg kom hjem blev jeg en del af ICYE’s rejsehold og er siden hen også blevet en del af bestyrelsen i Lokalforening Hovedstaden. Til daglig er jeg i gang med en bachelor i statskundskab på Københavns Universitet. Når jeg ikke studerer, er jeg ofte ude at gå lange ture, være sammen med mine venner eller på en af mine mange rejser rundt i verden.

Lokalforening Sjælland2021-02-03T07:46:29+01:00

Hos Lokalforening Sjælland er vi en bestyrelse, som overvejende består af nye frivillige fra 2018. Fordi de fleste af os er nye, har vi en masse energi og gode idéer til arrangementer, som vi ønsker at afholde på Sjælland. Det vigtigste for os er dog, at vi afholder nogle sjove og hyggelige kulturelle arrangementer, som kommer vores medlemmer til gode. Derfor skal du ikke være bleg for at kontakte os, hvis du har nogle idéer, ønsker eller ambitioner for foreningen, som du vil bidrage med.

Forperson: Charlotte Randeris Clausen

Jeg hedder Charlotte og er 31 år gammel og til hverdag arbejder jeg som fysioterapeut. I min fritid laver jeg mange ting, bl.a. har jeg altid været vandt til at lave frivilligt arbejde, både i flere idrætsforeninger, på festival, samt på projekter af forskellig art. Jeg er ny som frivillig i ICYE, og er nu forkvinde i LF Sjælland.

Næstforperson: Naja Lindstrøm

Kasserer: Camilla Nielsen

Mit navn er Camilla, jeg er 22 år og jeg er kasserer i ICYE Lokalforening Sjælland på 2. år. Udover at føre regnskab, er jeg også med til at lave fede arrangementer for vores medlemmer.

Jeg bor på Nørrebro og til daglig læser jeg statskundskab på Københavns Universitet.

Medlem: Frederik Mathiasen

Jeg hedder Frederik og har rundet de 22 år. Jeg afslutter en HF nu her meget snart, og venter i spænding på at se hvad tiden efter sommeren bringer. Før i tiden fik jeg afsluttet en HG, og har tilbragt nogle dejlige måneder i Spanien inden jeg startede på HF. Jeg startede som en kontaktperson hos Dansk ICYE, og kom ind i bestyrelsen hos Lokalforening Sjælland efterfølgende, hvilket har været (og stadig er) interessant.

Lokalforening Fyn2021-02-03T08:03:47+01:00

Lokalforening Fyn er en forholdsvis ny lokalforening i og med, at Lokalforening Syddanmark blev delt i to – Lokalforening Fyn og Lokalforening Sydjylland. Ikke desto mindre er det en lokalforening med gang i. I Lokalforening Fyn foretrækker vi at holde events, hvor vi bevidst taler om kultur, men også events hvor vores medlemmer har en chance for at opnå en ubevidst kulturforståelse. Events der kendetegner LF Fyn kunne være skøjtning, tur til Legoland, foredrag med fokus på refugeness, julehygge, intercultural dinner osv.

Hvis du er interesseret i at blive aktiv medlem i LF Fyn eller har lyst til deltage til et vores event, så er du mere end velkommen! Hvis du skriver til [email protected] så vil vi svare så hurtigt som muligt

Forperson: Marieke Maatjes

Jeg hedder Marieke, er 28 år og er lige blevet valgt som kasserer i bestyrelsen for Lokalforening Fyn, jeg har før været næstformand.

Jeg kommer fra Holland, og blev medlem af ICYE i 2017 for at finde et fællesskab, hvor man, lige som mig, er interesseret i internationale venskaber og udveksling af kultur – det har jeg bestemt fundet i ICYE!

Kasserer: Liv Frandsen

Mit navn er Liv og jeg har været i Lokalforening Fyn siden 2017, hvor jeg startede som kontaktperson. Til daglig arbejder jeg på en folkeskole som støtte/kontaktperson. I min fritid dyrker jeg fitness og hygger mig med venner og familie. Jeg har ikke rejst med Dansk ICYE, men er medlem af organisationen, da jeg er interesseret i mødet mellem forskellige kulturer.

Medlem: Sarah Hansen

Suppleant: Henrik Jakobsen

Lokalforening Sydjylland2021-02-03T08:18:01+01:00

Lokalforening Sydjylland er en lille, men aktiv, forening. Kendetegn for vores afdeling er at vi er spredt ud i hele Sydjylland, derved fordeler vores arrangementer sig over hele området. Når vi planlægger arrangementer for medlemmer bosiddende i Sydjylland, elsker vi, at være kreative og udnytte nogle af de mange muligheder, der findes i denne del af landet. Vi laver ikke bare selv arrangementer, vi prøver også at finde meningsfulde eksisterende events vi kan blive en del af – så vi kommer ud til mange forskellige oplevelser. Nærvær, hygge og kulturudveksling er nøgleord for os og organisationen.

Forperson: Katrine Larsen

Kasserer: Karina Schmidt

Medlem: Stine Rusch Jensen

Hej, jeg hedder Stine og er 25 år. Lige nu læser jeg en kandidat i kinesisk og erhvervsøkonomi og det er faktisk ICYE der er skyld i det. Jeg var i Taiwan i 14-15 og fandt ud af, at det kunne være sjovt at lære sproget. Jeg startede i organisationen da jeg var 17 som kontaktperson og har været det af flere omgange. Samtidig har jeg været med i kontaktgruppen og jeg var med til at starte LF Sydjylland op for nogle år siden.

Lokalforening Midtjylland2021-02-03T08:42:10+01:00

Lokalforening Midtjylland er Danmarks største målt på aktive medlemmer, og vi bliver derfor nødt til at tilpasse os dette. Vi holder derfor ikke begivenheder målrettet specifikke emner, men vil hellere forsøge at tiltrække og engagere så mange af vores medlemmer som muligt. Vi bestræber os på, altid at få kultur involveret da vi er interesseret i at høre, hvad vores volontører tænker om Danmark og hvordan det er anderledes sammenlignet med deres hjemland. Her i foreningen er vi også meget interesseret i at engagere vores medlemmer ved, de selv kan holde et event, og selvfølgelig med støtte til at det praktiske fra vores side. Hos os er fællesskab i den grad et nøgleord.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, er du mere end velkommen til at sende en e-mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Forperson: Lasse Lund

Jeg hedder Lasse og jeg er 24 år gammel. Til daglig læser jeg en kandidat i International Business på Aarhus Universitet. Jeg har ikke selv været ude at rejse med ICYE, derimod er jeg opvokset i udlandet, og føler mig derfor yderst komfortabel i et internationalt miljø som ICYE. Jeg vil gerne bidrage til, vores volontører får et socialt netværk igennem os, så deres tid her i Danmark både bliver lærerigt og spændende.

Kasserer: Marie Maillet

Jeg hedder Marie og netop valgt ind i bestyrelsen i Lokalforening Midtjylland i år. Jeg er 23 år og læser til dagligt medicin på Aarhus Universitet. Jeg har rejst gennem ICYE’s program STePs i Bolivia og er med i bestyrelsen fordi jeg gerne vil hjælpe andre med at få et lige så fedt ophold i Danmark, som jeg selv havde da jeg var afsted.

Medlem: Johnni Nikolajsen

Hej.

Mit navn er Johnni. Jeg er blevet valgt ind i bestyrelsen her i år 2020, hvilket har vist sig at være et lidt turbulent år. Jeg har desværre ikke været ude og rejse med ICYE endnu, men det er noget jeg stille og roligt arbejder hen imod, især fordi jeg er meget interesseret i Japan.

Jeg er som person meget snaksaglig, til daglig arbejder jeg med IT her i Aarhus kommune, så sig endelig til hvis teknikken driller, så vil jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe.

Suppleant: Carina Rechnagel

Hej!

Jeg hedder Carina og jeg er blevet genvalgt som menigt medlem, af bestyrelsen i Lokalforening Midtjylland. Jeg er 28 unge år og arbejder som sygeplejerske – så hvis nogen kommer til skade er jeg klar med plaster og lidt omsorg. Jeg har været 6 mdr. i Indien og har været aktivt medlem i organisationen siden. Jeg elsker at være social og det er blandt andet grunden til, at jeg elsker at være en del af ICYE.

Suppleant: Johanne Berg

Hej,

Jeg er 23 år og er i gang med slutspurten af min HF. Det jeg holder allermest af, udover at være sammen med alle mine Dansk ICYE-venner, er at spille fodbold i Fuglebakken. Jeg rejste selv med EVS-programmet tilbage i 2014-2015, hvor jeg tilbage et fantastisk år i Rumænien.

Lokalforening Nordjylland2021-02-03T09:47:53+01:00

I Nordjylland sætter vi stor pris på at lave en masse fede events, både for medlemmer og vores udenlandske volontører, der på hver sin måde skaber rammen for den kulturelle udveksling, som vi allesammen brænder for.
Vores arrangementer spænder bredt; vi har bl.a. afholdt udflugter til Grenen og Råbjerg Mile, kanotur på Uggerby Å, teateraften, kinesisk nytår og har hver måned vores madklub Intercult North, hvor vores udenlandske voluntører byder på mad fra deres hjemland eller aktive danske frivillige serverer mad fra deres tidligere udvekslingsland.
Vi er altid åbne for nye forslag til arrangementer, så har du en god idé, skal du ikke tøve med at kontakte os! Vi sætter stor pris på det sociale fællesskab, vi har sammen, og vil altid byde glædeligt velkommen til nye, glade ansigter i lokalforeningen.

Forperson: Emma Skovgaard

Jeg hedder Emma. Jeg er 22 år gammel og bor i Aalborg. Til dagligt studerer jeg social pædagog på UCN og arbejder med døvblinde.
Derudover er jeg rigtig glad for mit arbejde i Dansk ICYE og Lokalforening Nordjylland. Jeg blev en del af Dansk ICYE, da jeg var i Italien med Steps-programmet i 4 måneder i 2016. Jeg startede som kontaktperson og blev sideløbende medlem af bestyrelsen som kasserer.

Næstforperson: Jaime Gómez

Hej allesammen.

Mit navn er Jaime, jeg er 34 år og kommer fra Madrid. Jeg ankom selv til Danmark som europæisk frivillig tilbage i 2014 og blev boende i Aalborg efter mit projekt. Jeg har siden været medlem af ICYE.

Udover min nuværende rolle som næstformand har jeg også været kontaktperson i nogle år. En af de grunde for, at jeg er frivillig i ICYE er fordi jeg elsker at lære sprog, og lære om de mange kulturer der eksisterer i den her verden.

Kasserer: Josefine Pawlowski

Mit navn er Josefine, jeg er 21 år og jeg er blevet valgt ind som kasserer i Lokalforening Nordjylland. Til dagligt læser jeg erhvervsøkonomi på Aalborg universitet, hvor jeg er på 5. semester. Jeg har ikke været ude og rejse med organisationen før, men jeg har valgt at træde ind i bestyrelsen, da jeg har stor interesse for kultur udveksling og vil gerne bidrage til at skabe et fællesskab i organisationen.

Medlem: Emma Christensen

Mit navn er Emma og jeg er 24 år gammel. Jeg er lige blevet færdig med min kandidat i udviklingsstudier på AAU og leder lige nu efter nye muligheder. Jeg har været en del ude og rejse, dog ikke med ICYE. Jeg så et opslag på frivilligjob og vidste at det var noget mig da jeg elsker fællesskab og multikulturel udforskning. Jeg elsker desuden at bage, lave mad og lange gåture langs vinreolerne. Jeg har tidligere været frivillig i Ungdommens Røde Kors, Mangfoldighedsdag og Awareness Against Human Trafficking.

Medlem: Asha Sritharan

Go to Top