Kort til lokalforeningerDansk ICYE har seks lokalforeninger: Hovedstaden, Sjælland, Fyn, Sydjylland, Midtjylland og Nordjylland og som medlem af Dansk ICYE, er du automatisk tilknyttet en af dem.

Lokalforeningerne planlægger arrangementer for både danske og udenlandske volontører, værtsfamilier og alle andre medlemmer af foreningerne. De sørger også for at gøre reklame for organisationen og finde unge danskere, der har lyst til at tage på udveksling.

Har du idéer til aktiviteter eller arrangementer i dit område, er du velkommen til at kontakte din lokalforening.

Er du i tvivl om hvilken lokalforening du hører til? Du kan finde listen over postnumre og lokalforeninger her:
Lokalforeninger


Lokalforening Hovedstaden

[email protected]
@ICYECPH
Lokalforening Hovedstaden har en mission om at fremme lysten til kulturudveksling, udbrede kendskabet til ESC – Individual Volunteering og vise København frem fra sine bedste side.


Kristoffer
Formand: Kristoffer Ørsnes Jansen

25 år, studerer (snart færdig) anvendt matematik på DTU. Var på EVS (ESC – Individual Volunteering) i Armenien i 2012/13 og har været bestyrelsesmedlem i lokalforeningen siden 2014.


Karla
Næstforkvinde: Karla Sidenius

24 år, studerer udviklingsstudier og brygger kaffe på arbejde. Var på EVS (ESC – Individual Volunteering) i Frankrig i 2014/15.

Lokalforening Sjælland

[email protected]
@icyesj
@icye_sjaelland
Hos Lokalforening Sjælland er vi en bestyrelse, som overvejende består af nye frivillige fra 2018. Fordi de fleste af os er nye, har vi en masse energi og gode idéer til arrangementer, som vi ønsker at afholde på Sjælland. Det vigtigste for os er dog, at vi afholder nogle sjove og hyggelige kulturelle arrangementer, som kommer vores medlemmer til gode. Derfor skal du ikke være bleg for at kontakte os, hvis du har nogle idéer, ønsker eller ambitioner for foreningen, som du vil bidrage med.


Charlotte
Forkvinde: Charlotte Randeris Clausen

Jeg hedder Charlotte og er 31 år gammel og til hverdag arbejder jeg som fysioterapeut. I min fritid laver jeg mange ting, bl.a. har jeg altid været vandt til at lave frivilligt arbejde, både i flere idrætsforeninger, på festival, samt på projekter af forskellig art. Jeg er ny som frivillig i ICYE, og er nu forkvinde i LF Sjælland.


Naja
Næstforkvinde: Naja Lindstrøm


Camilla
Kasserer: Camilla Nielsen

Mit navn er Camilla, jeg er 21 år og har de sidste to år holdt pause fra studielivet. Denne pause har jeg bl.a. brugt på at backpacke nogle måneder, og indenfor det seneste år er jeg blevet frivillig i ICYE Lokalforening Sjælland, hvor jeg nu sidder som kasserer. Jeg planlægger at starte som statskundskabsstuderende på KU efter sommeren 2018.


Frederik
Medlem: Frederik Mathiasen

Jeg hedder Frederik og har rundet de 22 år. Jeg afslutter en HF nu her meget snart, og venter i spænding på at se hvad tiden efter sommeren bringer. Før i tiden fik jeg afsluttet en HG, og har tilbragt nogle dejlige måneder i Spanien inden jeg startede på HF. Jeg startede som en kontaktperson hos Dansk ICYE, og kom ind i bestyrelsen hos Lokalforening Sjælland efterfølgende, hvilket har været (og stadig er) interessant.

Lokalforening Fyn

[email protected]
@danskicyelffyn
@danskicye_fyn
Lokalforening Fyn er en forholdsvis ny lokalforening i og med, at Lokalforening Syddanmark blev delt i to – Lokalforening Fyn og Lokalforening Sydjylland. Ikke desto mindre er det en lokalforening med gang i. I Lokalforening Fyn foretrækker vi at holde events, hvor vi bevidst taler om kultur, men også events hvor vores medlemmer har en chance for at opnå en ubevidst kulturforståelse. Events der kendetegner LF Fyn kunne være skøjtning, tur til Legoland, foredrag med fokus på refugeness, julehygge, intercultural dinner osv.

Hvis du er interesseret i at blive aktiv medlem i LF Fyn eller har lyst til deltage til et vores event, så er du mere end velkommen! Hvis du skriver til [email protected] så vil vi svare så hurtigt som muligt 🙂


Freja
Formand: Freja Boe Møller

Hejsa :-). Mit navn er Freja, og jeg er 22 år. Jeg sidder som formand i bestyrelsen for Lokalforening Fyn, og det har jeg gjort siden 2017. Udover også at være kontaktperson og sidde i Rejseholdet i Dansk ICYE, så er jeg i gang med min bacheloruddannelse på Syddansk Universitet i Odense. Der læser jeg ”Interkulturel pædagogik og dansk som andetsprog”, men i mit 5. semester, som er efteråret 2018, vil jeg være på et studieophold i Seoul, Sydkorea :-). Jeg rejste tilbage i 2015 med Dansk ICYE til Seoul, så jeg glæder mig utrolig meget til at komme tilbage!
I min fritid arbejder jeg på et street food market, ser film og er sammen med mine venner.


Marieke
Næstformand: Marieke Maatjes

Mit navn er Marieke, jeg er 27 år og kommer fra Holland. Jeg er næstformand i bestyrelsen for Lokalforening Fyn. Jeg er færdiguddannet indenfor internationale relationer og søger lige nu et job, hvor jeg kan bruge mine faglige og akademiske kompetencer.


Nejra
Kasserer: Nejra Imamovic

Mit navn er Nejra, og jeg er 22 år. Jeg er kasserer i Lokalforening Fyn. Til hverdag studerer jeg ”Interkulturel pædagogik og dansk som andetsprog” på Syddansk Universitet sammen med Freja. Ved siden af arbejder jeg som pædagogmedhjælper.

Lokalforening Sydjylland

[email protected]
@danskicyesydjylland/
@danskicyesydjylland
Lokalforening Sydjylland er en relativt lille, men aktiv, forening. Vi har tilhørsforhold til Esbjerg, men vores arrangementer fordeles over hele Sydjylland. Når lokalforeningsbestyrelsen planlægger arrangementer for medlemmer bosiddende i Sydjylland, elsker de at være kreative og udnytte nogle af de mange muligheder, der findes i denne del af landet. Dette kan f.eks. være at tage til Fanø til dragefestival, at tage i Legoland, at tage på hestevognstur, eller besøge Økolariet i Vejle. Nærvær, hygge og kulturudveksling er nøgleord for os og organisationen.


Sahra
Forkvinde: Sahra Lykkeberg
Mit navn er Sahra. Jeg bor i Vejle og blev en del af Dansk ICYE lokalforening Sydjylland i august 2018. Det var med formålet at gøre en indsats for events i foreningen – derfor startede jeg som eventkoordinator, men siden har ansvarsområderne taget til og jeg sidder i dag som forkvinde i lokalforeningen. Jeg er 28 år og uddannet i innovation og iværksætteri, hvor jeg har gjort en del koordineringsarbejde frivilligt og professionelt. Det vil bl.a. være mig du møder på vores lokalforeningsmail, til diverse events og selvfølgeligt bestyrelsesmøderne.


Aline
Kasserer: Aline Buhendwa
Mit navn er Aline jeg er 21 år, i øjebliket studerer jeg Sociologi og Kulturanalyse på SDU I Esbjerg. Jeg har været på ungdomsudveksling i Østrig 2017 og siden da har jeg været frivillig I organisationen. I lokalforeningen er jeg kasserer og medarrangør på de arrangementer vi afholder, derudover er jeg med i CCT som er en anden del af organisationen.


Peer
Medlem: Peer-Steen Paulsen
Jeg er 21 år og læser sociologi og kulturanalyse til en bachelor i Esbjerg. Jeg har ikke selv været afsted med ICYE, kunne dog godt tænke mig det på et tidspunkt.


Stine
Medlem: Stine
Er 23 og har været med i ICYE siden 2012, hvor jeg har været lidt rundt omkring i organisationen. Jeg rejste i 2014 med ICYE programmet til Taiwan, hvor jeg var et halvt år. Det er også grunden til at jeg i dag er på mit sidste år af min BA i Business, Language and Culture (Chinese) i Sønderborg. Er dog oprindeligt fra Bornholm.
Udover at være med i ICYE, så danser jeg også folkedans.Jens
Medlem: Jens


Monika
Medlem: Monika

Lokalforening Midtjylland

[email protected]
@lfmidt
@icye_midtjylland


Johanne
Formand: Johanne Berg

Jeg hedder Johanne og er 23 år gammel. Jeg har været aktiv i Dansk ICYE siden 2015, hvor jeg gennem årene både har været kontaktperson, med i lejrudvalgt, samt siddet i Lokalforening Midtjyllands bestyrelse. Jeg blev i 2017 valgt som formand for Lokalforeningen og med stor glæde genvalgt i 2018.
Mit interesse for Dansk ICYE kom efter jeg selv havde været på udveksling, i 2014/2015, som frivillig i en sportsforening i Rumænien.
Når jeg ikke render rundt som frivillig spiller jeg masser af fodbold og er i gang med at tage en studentereksamen.


Julie
Kasserer: Julie Spahrbier

Navn: Julie L. Spahrbier
Rolle: Kasserer
Studie: HF med henblik på Ernæring og sundhed
Arbejde: Handicaphjælper


Carina
Medlem: Carina Rechnagel

Mit navn er Carina. Jeg er 28 år gammel og er ny i bestyrelsen, men har et par år på bagen som medlem i organisationen. Det er mit første år i LF Midtjylland, men bestemt ikke mit sidste!
Når jeg ikke render og laver frivilligt arbejde, så arbejder jeg som sygeplejerske på Skejby. Det er ret praktisk for hvis nogen kommer til skade, så har jeg altid lidt omsorg og et plaster klar i tasken.


Sofie
Medlem: Sofie Højgaard

Sofie læser til lærer i Århus med undervisningsfagene dansk, engelsk og tysk. Hun har rejst med Dansk ICYE på EVS-programmet (ESC – Individual Volunteering) i Østrig i 6 måneder, og har desuden været på en ungdomsudvekling i Portugal.

Lokalforening Nordjylland

[email protected]
@ICYENORTH
@icye_nordjylland
I Nordjylland sætter vi stor pris på at lave en masse fede events, både for medlemmer og vores udenlandske volontører, der på hver sin måde skaber rammen for den kulturelle udveksling, som vi allesammen brænder for.
Vores arrangementer spænder fra udflugter til bl.a. Grenen og Råbjerg Mile, kanotur på Uggerby Å, til teateraftener og ikke mindst vores månedlige madklub Intercult North, hvor vi også hjælper med at planlægge mad til Dansk ICYE’s lejre. Et af de nyere initiativer er kommende foredrag/debataftener, som vi er meget spændte på at arbejde videre med.
Vi er altid åbne for nye forslag til arrangementer, så har du en god idé, er du mere end velkommen til at kontakte os! Vi sætter stor pris på det sociale fællesskab vi har sammen og kan altid bruge nye, glade ansigter i lokalforeningen.


AK
Forkvinde: Anne-Kathrine Kure Larsen

Jeg hedder Anne-Kathrine, bor i Aalborg og læser til dagligt Nanoteknologi på Aalborg Universitet. Jeg var i sommeren 2015 på ungdomsudveksling i Georgien og er sidenhen blevet aktiv i Dansk ICYE. Jeg blev formand for LF Nordjylland i foråret 2017 og brænder for mit arbejde som frivillig i organisationen. Jeg håber på at komme afsted som volontør med ICYE på et af de længere programmer, når jeg engang er færdig med mine studier.


Emma S
Kasserer: Emma Skovgaard

Lokalforening Nordjyllands kasserer. Emma er 21 år og bor i Aalborg. Til dagligt studerer hun til pædagog på UCN og drømmer om at hjælpe unge mennesker med spiseforstyrrelse eller selvskade. Derudover er hun rigtig glad for sit arbejde i Dansk ICYE og Lokalforening Nordjylland. Emma blev en del af Dansk ICYE, da hun var i Italien med Steps-programmet i 4 måneder i 2016.


Emma V
PR-ansvarlig: Emma Louise Valsson

PR – ansvarlig i Lokalforening Nordjylland. Frivillig i Ecuador med Dansk ICYE 2016/2017. Starter på By- energi- og miljøplanlægning på Aalborg Universitet til september 2018.


Borsi
Medlem: Borsi Csokas

Jeg hedder Borsi og kommer fra Ungarn, læser på AAU og er ved at dimittere fra Erhvervsøkonomi BA og overvejer at påbegynde kandidat på samme universitet. Har et deltidsarbejde som bartender i en engelsk-themed pub. Jeg valgte at blive frivillig i Dansk ICYE, fordi jeg tror på forskellen som kulturel udveksling kan gøre, og fordi jeg gerne ville finde en hyggelig selskab med imødekommende mennesker.


Jaime
Medlem: Jaime Gómez

Jeg hedder Jaime Gómez og bor i Aalborg. Jeg kommer oprindeligt fra Madrid. Jeg har boet i Danmark i 4 år og arbejder nu som sproglærer i folkeskolen. Jeg ankom selv til Danmark som frivillig på EVS-programmet (ESC – Individual Volunteering) og på den måde blev jeg bekendt med ICYE organisationen. Mht. min rolle i Dansk ICYE har jeg været kontaktperson for udenlandske frivillige de sidste 2 år og er nu også blevet bestyrelsesmedlem af Lokalforening Nordjylland.


Torsten
Medlem: Torsten Ringgaard

Torsten Ringgaard, 41 år, lokomotivfører.
Jeg var udvekslet til Colombia i 1997-98 og har siden da været aktiv i organisationen. Jeg har arbejdet med koordinering af værtsfamilie, planlægning af programmet for dem der kommer til Danmark, forberedelse af unge danskere, køkkenansvarlig på lejre og nu går jeg til hånde i Nordjylland.