fbpx
Lokalforeninger2021-02-03T08:20:07+01:00

Dansk ICYE har seks lokalforeninger: Hovedstaden, Sjælland, Fyn, Sydjylland, Midtjylland og Nordjylland og som medlem af Dansk ICYE, er du automatisk tilknyttet en af dem.

Lokalforeningerne planlægger arrangementer for både danske og udenlandske volontører, værtsfamilier og alle andre medlemmer af foreningerne. De sørger også for at gøre reklame for organisationen og finde unge danskere, der har lyst til at tage på udveksling.

Har du idéer til aktiviteter eller arrangementer i dit område, er du velkommen til at kontakte din lokalforening.

Er du i tvivl om hvilken lokalforening du hører til? Du kan finde listen over postnumre og lokalforeninger her.

Lokalforening Hovedstaden2021-09-14T09:55:28+02:00

Lokalforening Hovedstaden har en mission om at fremme lysten til kulturudveksling, fejre kulturelle forskelle og vise København frem fra sine bedste sider. Dette gør vi blandt andet ved at lave mange hyggelige arrangementer, som eksempelvis en tværkulturel madklub, hvor vi regelmæssigt inviterer indenfor til at udforske nye og spændende kulturer gennem mad fra hele verden. Her er højt til loftet og altid plads til, at man stiller forslag til aktiviteter.

Forperson: Kristoffer Ørsnes Jansen

Jeg var i Armenien som frivillig i ni måneder i 2012/2013, hvor jeg arbejdede på et ungdomscenter i byen Gyumri. Da jeg kom hjem, blev jeg aktiv i Dansk ICYE’s Lokalforening Hovedstaden og har været en del af bestyrelsen siden 2014.
Jeg har læst en kandidat i anvendt matematik på DTU og arbejder nu som automationsingeniør med projekter i mange forskellige lande. Jeg har særlig interesse for Østeuropa og har rejst meget i Balkanlandene, Tyrkiet, Rusland og Kaukasus.

Kasserer: Cecilia Rundin Worm

Jeg hedder Cecilia og jeg er 23 år gammel. Jeg er kasserer i lokalforeningshovedstaden. Jeg har været med ESC programmet i Syditalien, hvor jeg havde en fed tid.
Til daglig læser jeg HA.jur på CBS. Jeg er ny som frivillig i ICYE, og jeg glæder mig meget til alle de fede arrangementer, man kan lave i Hovedstaden.

Støtteperson: Mathilde Steiness

Mit navn er Mathilde og jeg er ansvarlig for ICYE Hovedstadens arrangementer. Jeg har endnu ikke været afsted med ICYE, men repræsenterer ICYE som én af to medlemmer i et international youth leadership projekt med Ukraine henover 21/22. Jeg læser til dagligt internationale studier og journalistik på RUC. Jeg er vældig interesseret i politik og er altid frisk på en debat om alt fra internationale udenrigsforhold til madkulturen i Italien.

 

Lokalforening Sjælland2021-02-03T07:46:29+01:00

Hos Lokalforening Sjælland er vi en bestyrelse, som overvejende består af nye frivillige fra 2018. Fordi de fleste af os er nye, har vi en masse energi og gode idéer til arrangementer, som vi ønsker at afholde på Sjælland. Det vigtigste for os er dog, at vi afholder nogle sjove og hyggelige kulturelle arrangementer, som kommer vores medlemmer til gode. Derfor skal du ikke være bleg for at kontakte os, hvis du har nogle idéer, ønsker eller ambitioner for foreningen, som du vil bidrage med.

Forperson: Charlotte Randeris Clausen

Jeg hedder Charlotte og er 31 år gammel og til hverdag arbejder jeg som fysioterapeut. I min fritid laver jeg mange ting, bl.a. har jeg altid været vandt til at lave frivilligt arbejde, både i flere idrætsforeninger, på festival, samt på projekter af forskellig art. Jeg er ny som frivillig i ICYE, og er nu forkvinde i LF Sjælland.

Næstforperson: Naja Lindstrøm

Kasserer: Camilla Nielsen

Mit navn er Camilla, jeg er 22 år og jeg er kasserer i ICYE Lokalforening Sjælland på 2. år. Udover at føre regnskab, er jeg også med til at lave fede arrangementer for vores medlemmer.

Jeg bor på Nørrebro og til daglig læser jeg statskundskab på Københavns Universitet.

Medlem: Frederik Mathiasen

Jeg hedder Frederik og har rundet de 22 år. Jeg afslutter en HF nu her meget snart, og venter i spænding på at se hvad tiden efter sommeren bringer. Før i tiden fik jeg afsluttet en HG, og har tilbragt nogle dejlige måneder i Spanien inden jeg startede på HF. Jeg startede som en kontaktperson hos Dansk ICYE, og kom ind i bestyrelsen hos Lokalforening Sjælland efterfølgende, hvilket har været (og stadig er) interessant.

Lokalforening Fyn2021-09-28T13:18:04+02:00

Lokalforening Fyn er en forholdsvis ny lokalforening i og med, at Lokalforening Syddanmark blev delt i to – Lokalforening Fyn og Lokalforening Sydjylland. Ikke desto mindre er det en lokalforening med gang i. I Lokalforening Fyn foretrækker vi at holde events, hvor vi bevidst taler om kultur, men også events hvor vores medlemmer har en chance for at opnå en ubevidst kulturforståelse. Events der kendetegner LF Fyn kunne være skøjtning, tur til Legoland, foredrag med fokus på refugeness, julehygge, intercultural dinner osv.

Hvis du er interesseret i at blive aktiv medlem i LF Fyn eller har lyst til deltage til et vores event, så er du mere end velkommen! Hvis du skriver til [email protected] så vil vi svare så hurtigt som muligt

Forperson: Johan Bruus

Jeg er en ung gut på 21 år, og jeg er på nuværende tidspunkt i gang med en bachelor i Folkesundhedsvidenskab på SDU i Odense. Min helt store passion er dog at rejse, og jeg elsker at opleve og udforske nye kulturer, samt møde en masse interessante mennesker! Og netop derfor sidder jeg i bestyrelsen hos Dansk ICYE Lokalforening Fyn.

Næstforperson: Sofie Amalie Björklund

Mit navn er Sofie, jeg er 22 år gammel og til daglig læser jeg Statskundskab på Syddansk Universitet. I august 2019 rejste jeg til England som ESC volontør gennem ICYE og havde 7 fantastiske måneder inden pandemien ramte. Herefter har jeg nu fået den ære at blive næstforperson for lokalforeningen her på Fyn.

Kasserer: Laurits Diduch

Hej! Jeg startede hos Lokalforening Fyn som eventkoordinator i 2020, men er siden hen også blevet en del af bestyrelsen som kasserer. Jeg elsker sprog og international kultur, som jeg også har studeret på universitetet. Jeg vil se meget frem til at møde jer — så kan vi lære lidt af hinanden

Medlem: Sarah Hansen

Suppleant: Henrik Jakobsen

Lokalforening Sydjylland2021-09-14T09:34:33+02:00

Lokalforening Sydjylland er en forholdsvis lille forening, men ikke desto mindre med masser af hjerte, gåpåmod og gode mennesker. Vores afdeling er meget spredt geografisk, og har derfor medlemmer fra alle hjørner i regionen. Det betyder også at vi afholder arrangementer rundt i hele Sydjylland, og skaber mulighed for, at besøge og udforske nye områder af regionen. Udover nye oplevelser og venskaber, er nærvær, hygge og kulturudveksling nogle af de nøgleord vi altid arbejder med for at skabe de bedste oplevelser for vores medlemmer.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om lokalforeningen og vores arbejde, eller sidder du inde med gode idéer eller ønsker til fremtidige arrangementer, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående e-mail, og så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Medlem: Michelle Jørgensen

Mit navn er Michelle, jeg er 25 år gammel, og er bestyrelsesmedlem i lokalforeningen Sydjylland. Jeg er uddannet fra Aalborg Universitet, og boede i 2020 i forbindelse med ESC-programmet 5 måneder på en økologisk permakultur farm i Slovenien. Stort set siden min hjemkomst har jeg været involveret i ICYE, og selvom jeg for nu er flyttet ud af landet igen, arbejder jeg stadig aktiv med bestyrelsesarbejdet i lokalforeningen, og ser frem til fremadrettet at planlægge og arbejde med en masse spændende arrangementer, mennesker og kulturer. Jeg ser frem til at møde jer! 

Kasserer: Mary Jenaga

Medlem: Mathias Korsgaard

Lokalforening Midtjylland2021-06-24T12:33:02+02:00

Lokalforening Midtjylland er Danmarks største målt på aktive medlemmer, og vi bliver derfor nødt til at tilpasse os dette. Vi holder derfor ikke begivenheder målrettet specifikke emner, men vil hellere forsøge at tiltrække og engagere så mange af vores medlemmer som muligt. Vi bestræber os på, altid at få kultur involveret da vi er interesseret i at høre, hvad vores volontører tænker om Danmark og hvordan det er anderledes sammenlignet med deres hjemland. Her i foreningen er vi også meget interesseret i at engagere vores medlemmer ved, de selv kan holde et event, og selvfølgelig med støtte til at det praktiske fra vores side. Hos os er fællesskab i den grad et nøgleord.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, er du mere end velkommen til at sende en e-mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Forperson: Aimee Annika Hansen

Mit navn er Aimee, jeg er 23 år gammel, og er lige blevet valgt som forperson for lokalforening Midtjylland. Jeg har lige færdiggjort første semester på Danmarks medie- og journalisthøjskole. I 2019/2020 var jeg i Brasilien på ICYE programmet, hvor jeg i 7 måneder arbejdede på et projekt med udsatte børn. Det var en helt fantastisk oplevelse, som jeg aldrig kommer til at glemme. Dét vil jeg gerne være med til at gøre muligt for andre. Jeg glæder mig til at møde jer alle, hvad enten du er udenlandsk voluntører i Danmark, aktivt medlem i ICYE eller bare interesseret i styrke interkulturel forståelse. Jeg håber at se jer alle meget snart.

Næstforperson: Johanne Hansen

Mit navn er Johanne og jeg er blevet valgt ind som foreningens næstforperson i lokalforeningen Midtjylland. Jeg har valgt at tage en pause fra studierne og bruger derfor tiden på at arbejde i stedet. Jeg har ikke været ude at rejse med ICYE men det kan være at jeg kommer det i fremtiden. Jeg elsker at rejse, og møde andre kulturer. Jeg har netop meldt mig ind i ICYE for at styrke min egen forståelse for andre kulturer og møde nye mennesker. Jeg glæder mig til at arrangere forskellige arrangementer for jer allesammen.

Kasserer: Johnni Nikolajsen

Mit navn er Johnni, og jeg er blevet valgt ind som LF-Midts kasserer. Det er mit andet år i bestyrelsen, og jeg glæder mig meget til at få et år som ikke er lukket ned på grund af Covid. Jeg har ikke selv endnu rejst med ICYE, men jeg vil meget gerne til Japan i den nære fremtid, hvor jeg håber på at finde et spændende projekt, hvor jeg kan arbejde med dyr eller naturen. Derudover så glæder jeg mig til at møde en masse spændende personer til vores kommende events.

Medlem: Mette Lund Jørgensen

Mit navn er Mette og jeg er 22 år. Jeg læser en bachelor i medicinal kemi på 2 semester på Århus universitet. Jeg er valgt ind som medlem af bestyrelsen for lokalforeningen Midtjylland. Jeg skulle have med ICYE til Vietnam i marts sidste år, men det fik Corona stoppet. Men jeg håber at her i foreningen at kunne lære lidt mere om kultur og menneske. Jeg glæder mig meget til at møde jer allesammen til spændende arrangementer i fremtiden. Forhåbentlig meget snart!

Suppleant: Sofie Terp Paulsen

Jeg hedder Sofie, og jeg er suppleant i lokalforeningen Midtjylland. Jeg har stærke planer om at starte på klassisk arkæologi til sommer, og i den forbindelse er jeg flyttet ind på en af de mange kollegier i Århus. Mine oprindelige planer var at tage et ½ år til Japan, men det satte Covid-19 en stopper for. I stedet for valgte jeg at melde mig ind i ICYE Midtjylland for at kunne være en af et internationalt fællesskab. I fremtiden håber jeg på at kunne rejse med ICYE igen, når situationen bliver bedre! Jeg glæder mig til at arrangere en lang række spændende events for jer – Udenlandske volontører i Danmark og aktive medlemmer fra ICYE.

Suppleant: Mette Tulin

Mit navn er Mette, og jeg er suppleant i Lokalforening Midtjyllands bestyrelse. Min historie i Dansk ICYE går helt tilbage til 2017, hvor jeg rejste til Østrig på ESC-programmet og arbejdede 10 måneder på en alternativ privatskole i det smukke Graz. Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke slippe rejselysten, og derfor har jeg siden 2018 været frivillig i Dansk ICYE’s udvalg Rejseholdet, og i 2020 var jeg menigt medlem i bestyrelsen her i Lokalforening Midtjylland. Nu, som suppleant, vil jeg være med til at fortsætte det spændende arbejde og styrke vores fantastiske fællesskab i foreningen! Jeg håber, vi ses til et event snart.

Lokalforening Nordjylland2021-09-16T09:37:23+02:00

I Nordjylland sætter vi stor pris på at lave en masse fede events, både for medlemmer og vores udenlandske volontører, der på hver sin måde skaber rammen for den kulturelle udveksling, som vi allesammen brænder for.
Vores arrangementer spænder bredt; vi har bl.a. afholdt udflugter til Grenen og Råbjerg Mile, kanotur på Uggerby Å, teateraften, kinesisk nytår og har hver måned vores madklub Intercult North, hvor vores udenlandske voluntører byder på mad fra deres hjemland eller aktive danske frivillige serverer mad fra deres tidligere udvekslingsland.
Vi er altid åbne for nye forslag til arrangementer, så har du en god idé, skal du ikke tøve med at kontakte os! Vi sætter stor pris på det sociale fællesskab, vi har sammen, og vil altid byde glædeligt velkommen til nye, glade ansigter i lokalforeningen.

Formand: Ea

Jeg hedder Ea og er 30 år. Jeg har været aktiv i ICYE siden september 2020, som eventplanlægger. Jeg ønskede at træde ind i bestyrelsen fordi jeg er super interesseret i organisationens arbejde og kulturudveksling generelt. Fremadrettet vil jeg gerne være med til at styrke lokalforeningen og give de nye frivillige og volontører fællesskab og fede oplevelser.

Næstformand: Anders Knudsen

Jeg hedder Anders, jeg er 22 år og er siddende næstformand i Lokalforening Nordjylland. Jeg studere Produkt og Design Psykologi på 3. semester på Aalborg universitet. Jeg har selv rejst gennem ICYE og tilbragt et halvt år i Bolivia. Jeg interessere mig meget for menneskelige værdier og kulturudveksling, samt hvordan man kan binde menneskelige relationer tættere sammen på tværs af kulturer.

Kasserer: Josefine Pawlowski

Mit navn er Josefine, jeg er 22 år og jeg er blevet valgt ind som kasserer i Lokalforening Nordjylland. Jeg er færdig uddannet erhvervsøkonom fra Aalborg universitet. Jeg har ikke været ude og rejse med organisationen endnu, men jeg har valgt at træde ind i bestyrelsen, da jeg har stor interesse for kultur udveksling og vil gerne bidrage til at skabe et fællesskab.

Medlem: Emma Christensen

Mit navn er Emma og jeg er 24 år gammel. Jeg er lige blevet færdig med min kandidat i udviklingsstudier på AAU og leder lige nu efter nye muligheder. Jeg har været en del ude og rejse, dog ikke med ICYE. Jeg så et opslag på frivilligjob og vidste at det var noget mig da jeg elsker fællesskab og multikulturel udforskning. Jeg elsker desuden at bage, lave mad og lange gåture langs vinreolerne. Jeg har tidligere været frivillig i Ungdommens Røde Kors, Mangfoldighedsdag og Awareness Against Human Trafficking.

Medlem: Jamie

Jeg hedder Jaime Gómez og bor i Aalborg. Jeg kommer oprindeligt fra Madrid. Jeg har boet i Danmark i 4 år og arbejder nu som sproglærer i folkeskolen. Jeg ankom selv til Danmark som frivillig på EVS-programmet og på den måde blev jeg bekendt med ICYE organisationen. Mht. min rolle i Dansk ICYE har jeg været kontaktperson for udenlandske frivillige de sidste 2 år og er nu også blevet bestyrelsesmedlem af Lokalforening Nordjylland.

Medlem: Kris

Jeg hedder Kris og er 28 år gammel. I år er mit første år som medlem af bestyrelsen i Lokalforening Nordjylland. Jeg arbejder til daglig som projektleder.

Jeg har aldrig rejst med dansk ICYE, men har før rejst i hele verden gennem mit job.

Medlem: Asha Sritharan

Go to Top