Kort til lokalforeningerDansk ICYE har seks lokalforeninger: Hovedstaden, Sjælland, Fyn, Sydjylland, Midtjylland og Nordjylland og som medlem af Dansk ICYE, er du automatisk tilknyttet en af dem.

Lokalforeningerne planlægger arrangementer for både danske og udenlandske volontører, værtsfamilier og alle andre medlemmer af foreningerne. De sørger også for at gøre reklame for organisationen og finde unge danskere, der har lyst til at tage på udveksling.

Har du idéer til aktiviteter eller arrangementer i dit område, er du velkommen til at kontakte din lokalforening.

Er du i tvivl om hvilken lokalforening du hører til? Du kan finde listen over postnumre og lokalforeninger her:
Lokalforeninger


Lokalforening Hovedstaden

[email protected]
@ICYECPH
Lokalforening Hovedstaden har en mission om at fremme lysten til kulturudveksling, udbrede kendskabet til ESC – Individual Volunteering og vise København frem fra sine bedste side.


Kristoffer
Formand: Kristoffer Ørsnes Jansen

Jeg var i Armenien som frivillig i ni måneder i 2012/2013, hvor jeg arbejdede på et ungdomscenter i byen Gyumri. Da jeg kom hjem, blev jeg aktiv i Dansk ICYE’s Lokalforening Hovedstaden og har været en del af bestyrelsen siden 2014.
Jeg har læst en kandidat i anvendt matematik på DTU og arbejder nu som automationsingeniør med projekter i mange forskellige lande. Jeg har særlig interesse for Østeuropa og har rejst meget i Balkanlandene, Tyrkiet, Rusland og Kaukasus.


Karla
Næstforkvinde: Karla Sidenius

Jeg hedder Karla og er 24 år gammel. Jeg har været aktiv i Dansk ICYE siden 2015, hvor jeg flyttede tilbage til Danmark efter at have været et år i Frankrig som EVS volontør.
Jeg har færdiggjort en Bachelor i Udviklingsstudier og arbejder i dag i en start-up virksomhed og som frivillig i en NGO. Hos Dansk ICYE har jeg siddet i bestyrelsen hos Lokalforening Hovedstaden i omkring tre år. Når jeg ikke har travlt med arbejde og frivilligaktiviteter holder jeg meget af at udforske København med mine venner, rejse, dyrke yoga og høre franske podcasts.


Kasserer: Cecilie Ahlburg Rosenstrøm

Jeg hedder Cecilie og er 21 år. Jeg har været aktiv i Dansk ICYE siden jeg kom hjem, fra et år som EVS’er i Moldova, i sommeren 2017. Det er dog mit første år i bestyrelsen i Lokalforening Hovedstaden. Til dagligt læser jeg på andet år til folkeskolelærer på KP. Udover mit frivillige arbejde i Dansk ICYE er jeg også FDF-leder, hvilket jeg bruger en stor del af min tid på.


Helene
Medlem: Helene Clausen

Jeg hedder Helene og er 20 år. Jeg rejste med STEPS til Uganda i efteråret 2017 i 15 uger, hvor jeg arbejdede på et børnehjem. Da jeg kom hjem blev jeg en del af ICYE’s rejsehold og er siden hen også blevet en del af bestyrelsen i Lokalforening Hovedstaden. Til daglig er jeg i gang med en bachelor i statskundskab og arbejder på at få et sundhedsprojekt til Cambodia op at køre. Når jeg ikke studerer er jeg sammen med mine venner, i fitness eller på en af mine mange rejser rundt i verden.

Lokalforening Sjælland

[email protected]
@icyesj
@icye_sjaelland
Hos Lokalforening Sjælland er vi en bestyrelse, som overvejende består af nye frivillige fra 2018. Fordi de fleste af os er nye, har vi en masse energi og gode idéer til arrangementer, som vi ønsker at afholde på Sjælland. Det vigtigste for os er dog, at vi afholder nogle sjove og hyggelige kulturelle arrangementer, som kommer vores medlemmer til gode. Derfor skal du ikke være bleg for at kontakte os, hvis du har nogle idéer, ønsker eller ambitioner for foreningen, som du vil bidrage med.


Charlotte
Forkvinde: Charlotte Randeris Clausen

Jeg hedder Charlotte og er 31 år gammel og til hverdag arbejder jeg som fysioterapeut. I min fritid laver jeg mange ting, bl.a. har jeg altid været vandt til at lave frivilligt arbejde, både i flere idrætsforeninger, på festival, samt på projekter af forskellig art. Jeg er ny som frivillig i ICYE, og er nu forkvinde i LF Sjælland.


Naja
Næstforkvinde: Naja Lindstrøm


Camilla
Kasserer: Camilla Nielsen

Mit navn er Camilla, jeg er 22 år og jeg er kasserer i ICYE Lokalforening Sjælland på 2. år. Udover at føre regnskab, er jeg også med til at lave fede arrangementer for vores medlemmer.
Jeg bor på Nørrebro og til daglig læser jeg statskundskab på Københavns Universitet.


Frederik
Medlem: Frederik Mathiasen

Jeg hedder Frederik og har rundet de 22 år. Jeg afslutter en HF nu her meget snart, og venter i spænding på at se hvad tiden efter sommeren bringer. Før i tiden fik jeg afsluttet en HG, og har tilbragt nogle dejlige måneder i Spanien inden jeg startede på HF. Jeg startede som en kontaktperson hos Dansk ICYE, og kom ind i bestyrelsen hos Lokalforening Sjælland efterfølgende, hvilket har været (og stadig er) interessant.

Lokalforening Fyn

[email protected]
@danskicyelffyn
@danskicye_fyn
Lokalforening Fyn er en forholdsvis ny lokalforening i og med, at Lokalforening Syddanmark blev delt i to – Lokalforening Fyn og Lokalforening Sydjylland. Ikke desto mindre er det en lokalforening med gang i. I Lokalforening Fyn foretrækker vi at holde events, hvor vi bevidst taler om kultur, men også events hvor vores medlemmer har en chance for at opnå en ubevidst kulturforståelse. Events der kendetegner LF Fyn kunne være skøjtning, tur til Legoland, foredrag med fokus på refugeness, julehygge, intercultural dinner osv.

Hvis du er interesseret i at blive aktiv medlem i LF Fyn eller har lyst til deltage til et vores event, så er du mere end velkommen! Hvis du skriver til [email protected] så vil vi svare så hurtigt som muligt 🙂


Freja
Formand: Freja Boe Møller

Hejsa :-). Mit navn er Freja, og jeg er 23 år. Jeg sidder som formand i bestyrelsen for Lokalforening Fyn, og det har jeg gjort siden 2017.
Mit forhold til organisationen startede tilbage i 2015, hvor jeg var frivillig i Seoul, Sydkorea i et halvt år.
Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med min bacheloruddannelse på Syddansk Universitet i Odense. Dér læser jeg ”Interkulturel pædagogik og dansk som andetsprog.” Som det kan ses ud fra mit uddannelsesvalg, så er jeg meget interesseret i sprog og kultur, hvilket blandt andet er grunden til, at jeg stadig er frivillig i Dansk ICYE.


Marieke
Kasserer: Marieke Maatjes

Jeg hedder Marieke, er 28 år og er lige blevet valgt som kasserer i bestyrelsen for Lokalforening Fyn, jeg har før været næstformand.
Jeg kommer fra Holland, og blev medlem af ICYE i 2017 for at finde et fællesskab, hvor man, lige som mig, er interesseret i internationale venskaber og udveksling af kultur – det har jeg bestemt fundet i ICYE!


Liv
Medlem Liv Frandsen

Mit navn er Liv og jeg er 26 år. Jeg er medlem af bestyrelsen i Lokalforening Fyn og har samtidig været kontaktperson siden 2017.
Til daglig studerer jeg Interkulturel pædagogik og dansk som andetsprog sammen med Freja på Syddansk Universitet. I min fritid dyrker jeg fitness med mine veninder og arbejder i en bager. Jeg har ikke rejst med Dansk ICYE før, men er medlem af organisationen, da jeg er interesseret i mødet mellem forskellige kulturer.

Lokalforening Sydjylland

[email protected]
@danskicyesydjylland/
@danskicyesydjylland
Lokalforening Sydjylland er en lille, men aktiv, forening. Kendetegn for vores afdeling er at vi er spredt ud i hele Sydjylland, derved fordeler vores arrangementer sig over hele området. Når vi planlægger arrangementer for medlemmer bosiddende i Sydjylland, elsker vi, at være kreative og udnytte nogle af de mange muligheder, der findes i denne del af landet. Vi laver ikke bare selv arrangementer, vi prøver også at finde meningsfulde eksisterende events vi kan blive en del af – så vi kommer ud til mange forskellige oplevelser. Nærvær, hygge og kulturudveksling er nøgleord for os og organisationen.


Sahra
Forkvinde: Sahra Lykkeberg

Mit navn er Sahra. Jeg bor i Vejle og blev en del af Dansk ICYE lokalforening Sydjylland i august 2018. Det var med formålet at gøre en indsats for events i foreningen – derfor startede jeg som eventkoordinator, men siden har ansvarsområderne taget til og jeg sidder i dag som forkvinde i lokalforeningen. Jeg er 28 år og uddannet i innovation og iværksætteri, hvor jeg har gjort en del koordineringsarbejde frivilligt og professionelt. Det vil bl.a. være mig du møder på vores lokalforeningsmail, til diverse events og selvfølgeligt bestyrelsesmøderne.


Javier
Næstformand: Javier Carretero

Jeg hedder Javier, er 29 år og bor i Haderslev. Jeg kommer fra Spanien (Madrid) hvor jeg har studeret matematik for nogle år siden. Jeg var på EVS (ESC – Individual Volunteering) på en efterskole og nu studerer jeg til lærer på Haderslev seminarium. Jeg elsker at rejse og lære andre kulturer at kende. Jeg er Næstformand i LF Sydjylland og hvor jeg står for informationsmøder, rekruttering af frivillige, og jeg har ansvaret for Haderslev og Aabenraa området.


Aline
Kasserer: Aline Buhendwa

Mit navn er Aline jeg er 21 år, i øjebliket studerer jeg Sociologi og Kulturanalyse på SDU I Esbjerg. Jeg har været på ungdomsudveksling i Østrig 2017 og siden da har jeg været frivillig I organisationen. I lokalforeningen er jeg kasserer og medarrangør på de arrangementer vi afholder, derudover er jeg med i CCT som er en anden del af organisationen.

Lokalforening Midtjylland

[email protected]
@lfmidt
@icye_midtjylland


Johanne
Formand: Johanne Berg

Hej,
Jeg hedder Johanne og jeg er blevet genvalgt som formand i bestyrelsen i lokalforening Midtjylland. Jeg er 23 år og er i gang med slutspurten af min HF. Det jeg holder aller mest af, udover at være sammen med alle mine Dansk ICYE-venner, er at spille fodbold i Fuglebakken. Jeg rejste selv med EVS-programmet tilbage i 2014-2015, hvor jeg tilbage et fantastisk år i Rumænien.


Marie
Kasserer: Marie Maillet

Jeg hedder Marie og netop valgt ind i bestyrelsen i Lokalforening Midtjylland i år. Jeg er 23 år og læser til dagligt medicin på Aarhus Universitet. Jeg har rejst gennem ICYE’s program STePs i Bolivia og er med i bestyrelsen fordi jeg gerne vil hjælpe andre med at få et lige så fedt ophold i Danmark, som jeg selv havde da jeg var afsted.


Carina
Medlem: Carina Rechnagel

Hej!
Jeg hedder Carina og jeg er blevet genvalgt som menigt medlem, af bestyrelsen i Lokalforening Midtjylland. Jeg er 28 unge år og arbejder som sygeplejerske – så hvis nogen kommer til skade er jeg klar med plaster og lidt omsorg. Jeg har været 6 mdr. i Indien og har været aktivt medlem i organisationen siden. Jeg elsker at være social og det er blandt andet grunden til, at jeg elsker at være en del af ICYE.


Sofie
Medlem: Sofie Højgaard

Jeg hedder Sofie. Jeg er 24 år og læser til lærer i Århus med undervisningsfagene dansk, engelsk og tysk. Jeg rejste med ICYE i 2015 på ESC-programmet til Østrig, og har siden også været på en ungdomsudveksling i Portugal. Udover at være en del af bestyrelsen i Midtjylland, har jeg også været kontaktperson af flere omgange, og synes det er fantastisk at kunne omgive sig med unge mennesker fra hele verden.

Lokalforening Nordjylland

[email protected]
@ICYENORTH
@icye_nordjylland
I Nordjylland sætter vi stor pris på at lave en masse fede events, både for medlemmer og vores udenlandske volontører, der på hver sin måde skaber rammen for den kulturelle udveksling, som vi allesammen brænder for.
Vores arrangementer spænder bredt; vi har bl.a. afholdt udflugter til Grenen og Råbjerg Mile, kanotur på Uggerby Å, teateraften, kinesisk nytår og har hver måned vores madklub Intercult North, hvor vores udenlandske voluntører byder på mad fra deres hjemland eller aktive danske frivillige serverer mad fra deres tidligere udvekslingsland.
Vi er altid åbne for nye forslag til arrangementer, så har du en god idé, skal du ikke tøve med at kontakte os! Vi sætter stor pris på det sociale fællesskab, vi har sammen, og vil altid byde glædeligt velkommen til nye, glade ansigter i lokalforeningen.


AK
Forkvinde: Anne-Kathrine Kure Larsen

Hej
Jeg hedder Anne-Kathrine og er til min store glæde blevet genvalgt som formand i Lokalforening Nordjylland. Jeg er 23 år, bor i Aalborg og har til dagligt min gang på Nanobioteknologi uddannelsen på Aalborg universitet. Jeg var i sommeren 2015 med Dansk ICYE på ungdomsudveksling til Georgien og har siden vinteren 2017 været aktiv i foreningen. Jeg synes, det er spændende at møde nye mennesker og lære om andre kulturer, så derfor elsker jeg naturligt mit arbejde i foreningen. Jeg håber også selv på at komme afsted som volontør med ICYE på et af de længere programmer, når jeg er færdig med mine studier.


Emma S
Kasserer: Emma Skovgaard

Jeg hedder Emma og sidder som kasserer for lokalforening Nordjylland. Jeg er 22 år gammel og bor i Aalborg. Til dagligt studerer jeg social pædagog på UCN og arbejder med døvblinde.
Derudover er jeg rigtig glad for mit arbejde i Dansk ICYE og Lokalforening Nordjylland. Jeg blev en del af Dansk ICYE, da jeg var i Italien med Steps-programmet i 4 måneder i 2016. Jeg startede som kontaktperson og blev sideløbende medlem af bestyrelsen som kasserer.


Emma V
Medlem: Emma Louise Valsson

Hej, mit navn er Emma og jeg er i gang med mit andet år i Lokalforening Nordjyllands bestyrelse. Til dagligt studerer jeg By-, energi- og miljøplanlægning på Aalborg Universitet. Jeg var i 2016-2017 I Ecuador med ICYE og har været aktiv i organisationen lige siden jeg kom hjem, både i lokalforeningen, Rejseholdet og som kontaktperson. Som aktiv i lokalforeningen elsker jeg at være med til at give vores udenlandske volontører et fantastisk år med fede events og internationale fællesskaber!


Borsi
Medlem: Borsi Csokas

Jeg hedder Borsi, og jeg kommer fra Budapest, Ungarn. Jeg læser IT Design og applikationsudvikling kandidat på Aalborg Universitet, hvor jeg også har taget min bachelorgrad. Jeg valgte at blive frivillig i Dansk ICYE, fordi jeg tror på positive indsatsen, som kulturudveksling kan gøre, og fordi jeg gerne vil finde et godt selskab med indbydende folk.


Jaime
Medlem: Jaime Gómez

Hej
Jeg hedder Jaime og er blevet genvalgt som medlem af bestyrelsen i Nordjylland. Jeg er 32, kommer fra Madrid og arbejder som spansk lærer i folkeskolen.
Jeg ankom selv til Danmark som EVS tilbage i 2014, hvor jeg arbejdede som dyrepasser på Fyn og boede sammen med en dansk familie. Jeg har været medlem af ICYE siden, og har også været kontaktperson her i Nordjylland.
En af de grunde for, at jeg er frivillig i ICYE er fordi jeg elsker at lære sprog, og lære om de mange kulturer der eksisterer i den her verden.


Torsten
Medlem: Torsten Ringgaard

Jeg hedder Torsten og jeg er 42 år, lokomotivfører og fritidspolitiker.
Jeg har været aktiv i ICYE siden jeg kom hjem fra et år i Colombia i 1998.
Gennem mit arbejde i foreningen føler jeg gang på gang at jeg genoplever mange af mine oplevelser fra mit udvekslingsophold – et ophold der har været med til at definere mig som person og hvor jeg mødte en del af mine aller bedste venner.