fbpx

Du kan ringe til os i følgende tidsrum: mandag-torsdag: 9:00-15:00, fredag: 9:00-13:00. Find kontaktoplysninger her.

Lokalforeninger2022-03-03T07:57:34+01:00

Lokalforeninger

Dansk ICYE har seks lokalforeninger: Hovedstaden, Sjælland, Fyn, Sydjylland, Midtjylland og Nordjylland og som medlem af Dansk ICYE, er du automatisk tilknyttet en af dem.

Lokalforeningerne planlægger arrangementer for både danske og udenlandske volontører, værtsfamilier og alle andre medlemmer af foreningerne. De sørger også for at gøre reklame for organisationen og finde unge danskere, der har lyst til at tage på udveksling.

Har du idéer til aktiviteter eller arrangementer i dit område, er du velkommen til at kontakte din lokalforening.

Er du i tvivl om hvilken lokalforening du hører til? Du kan finde listen over postnumre og lokalforeninger her.

Lokalforening Hovedstaden2022-05-10T14:49:37+02:00

Lokalforening Hovedstaden har en mission om at fremme lysten til kulturudveksling, fejre kulturelle forskelle og vise København frem fra sine bedste sider. Dette gør vi blandt andet ved at lave mange hyggelige arrangementer, som eksempelvis en tværkulturel madklub, hvor vi regelmæssigt inviterer indenfor til at udforske nye og spændende kulturer gennem mad fra hele verden. Her er højt til loftet og altid plads til, at man stiller forslag til aktiviteter.

Forperson: Kristoffer Ørsnes Jansen

Jeg var i Armenien som frivillig i ni måneder i 2012/2013, hvor jeg arbejdede på et ungdomscenter i byen Gyumri. Da jeg kom hjem, blev jeg aktiv i Dansk ICYE’s Lokalforening Hovedstaden og har været en del af bestyrelsen siden 2014.
Jeg har læst en kandidat i anvendt matematik på DTU og arbejder nu som automationsingeniør med projekter i mange forskellige lande. Jeg har særlig interesse for Østeuropa og har rejst meget i Balkanlandene, Tyrkiet, Rusland og Kaukasus.

Kasserer: Cecilia Rundin Worm

Jeg hedder Cecilia og jeg er 23 år gammel. Jeg er kasserer i lokalforeningshovedstaden. Jeg har været med ESC programmet i Syditalien, hvor jeg havde en fed tid.
Til daglig læser jeg HA.jur på CBS. Jeg er ny som frivillig i ICYE, og jeg glæder mig meget til alle de fede arrangementer, man kan lave i Hovedstaden.

Medlem: Mathilde Steiness

Mit navn er Mathilde og jeg er ansvarlig for ICYE Hovedstadens arrangementer. Jeg har endnu ikke været afsted med ICYE, men repræsenterer ICYE som én af to medlemmer i et international youth leadership projekt med Ukraine henover 21/22. Jeg læser til dagligt internationale studier og journalistik på RUC. Jeg er vældig interesseret i politik og er altid frisk på en debat om alt fra internationale udenrigsforhold til madkulturen i Italien.

 

Lokalforening Sjælland2022-05-10T15:02:31+02:00

Forperson: Hjalte Lohmann

Næstforperson: Claus Ansbjerg

Lokalforening Fyn2022-05-10T15:12:43+02:00

Forperson: Johan Bruus

Jeg er en ung gut på 21 år, og jeg er på nuværende tidspunkt i gang med en bachelor i Folkesundhedsvidenskab på SDU i Odense. Min helt store passion er dog at rejse, og jeg elsker at opleve og udforske nye kulturer, samt møde en masse interessante mennesker! Og netop derfor sidder jeg i bestyrelsen hos Dansk ICYE Lokalforening Fyn.

Næstforperson: Sofie Amalie Björklund

Mit navn er Sofie, jeg er 22 år gammel og til daglig læser jeg Statskundskab på Syddansk Universitet. I august 2019 rejste jeg til England som ESC volontør gennem ICYE og havde 7 fantastiske måneder inden pandemien ramte. Herefter har jeg nu fået den ære at blive næstforperson for lokalforeningen her på Fyn.

Kasserer: Laurits Diduch

Hej! Jeg startede hos Lokalforening Fyn som eventkoordinator i 2020, men er siden hen også blevet en del af bestyrelsen som kasserer. Jeg elsker sprog og international kultur, som jeg også har studeret på universitetet. Jeg vil se meget frem til at møde jer — så kan vi lære lidt af hinanden

Lokalforening Sydjylland2022-05-10T15:12:01+02:00

Formand: Cirkeline Svendlund

Næstformand: Jimmi

Kasserer: Sharon Kendi Mutai

Lokalforening Midtjylland2022-05-10T15:11:18+02:00

Forperson: Mette Lund Jørgensen

Mit navn er Mette og jeg er 22 år. Jeg læser en bachelor i medicinal kemi på 2 semester på Århus universitet. Jeg er valgt ind som medlem af bestyrelsen for lokalforeningen Midtjylland. Jeg skulle have med ICYE til Vietnam i marts sidste år, men det fik Corona stoppet. Men jeg håber at her i foreningen at kunne lære lidt mere om kultur og menneske. Jeg glæder mig meget til at møde jer allesammen til spændende arrangementer i fremtiden. Forhåbentlig meget snart!

Næstforperson: Johanne Hansen

Mit navn er Johanne og jeg er blevet valgt ind som foreningens næstforperson i lokalforeningen Midtjylland. Jeg har valgt at tage en pause fra studierne og bruger derfor tiden på at arbejde i stedet. Jeg har ikke været ude at rejse med ICYE men det kan være at jeg kommer det i fremtiden. Jeg elsker at rejse, og møde andre kulturer. Jeg har netop meldt mig ind i ICYE for at styrke min egen forståelse for andre kulturer og møde nye mennesker. Jeg glæder mig til at arrangere forskellige arrangementer for jer allesammen.

Kasserer: Marie Kristensen

Medlem: Tobias Wisler Lykke

Medlem: Sara Køhlert Pagh

Lokalforening Nordjylland2022-05-10T15:19:12+02:00

Formand: Anders Knudsen

Jeg hedder Anders, jeg er 22 år og er siddende næstformand i Lokalforening Nordjylland. Jeg studere Produkt og Design Psykologi på 3. semester på Aalborg universitet. Jeg har selv rejst gennem ICYE og tilbragt et halvt år i Bolivia. Jeg interessere mig meget for menneskelige værdier og kulturudveksling, samt hvordan man kan binde menneskelige relationer tættere sammen på tværs af kulturer.

Kasserer: Asha Sritharan

Medlem: Ea Mikkelsen

Jeg hedder Ea og er 30 år. Jeg har været aktiv i ICYE siden september 2020, som eventplanlægger. Jeg ønskede at træde ind i bestyrelsen fordi jeg er super interesseret i organisationens arbejde og kulturudveksling generelt. Fremadrettet vil jeg gerne være med til at styrke lokalforeningen og give de nye frivillige og volontører fællesskab og fede oplevelser.

Go to Top