Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 21-årige Lok Man fra Nepal. Lok Man skal være frivillig hos Stouby Skole nær Vejle i 6 måneder – fra slutningen af januar 2019 til juli 2019.

Lok Man ankommer til Danmark i slutningen af januar, hvor han som det første vil deltage på vores “velkomstlejr” – for Lok Mans vedkommende er det vores vinterlejr. Den varer fra 19. til 20. januar. Herefter skal Lok Man ud til sin værtsfamilie.

Lok Man NepalLok Man er glad for at spille fodbold og basketball. Så spiller han også guitar og er derudover glad for at læse.

Lok Man beskriver sig selv som energisk og tilpasningsdygtig. Han siger også, at han er glad for at kommunikere med andre mennesker.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Lok Man om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Lok Man vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Lok Mans arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md., for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Lok Man, hører vi gerne fra jer snarest.

I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører