Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 18-årige Lilli fra Tyskland. Lilli skal være volontør i Danmark i 10 måneder fra september 2018 til slutningen af juni 2019. Lilli skal udføre frivilligt arbejde på Egebakkeskolen i det vestlige Aarhus.

Lilli spiller guitar i sin fritid, er glad for at cykle ture og elsker at læse.

Lilli beskriver sig selv som en åbensindet og ansvarlig person. Hun siger, at hun er nysgerrig og altid villig til at lære noget nyt.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Lilli om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Lilli vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Lillis arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700 kr. om måneden, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Lilli, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører