Praktik

Skal du i praktik i forbindelse med din uddannelse? Som kommunikationspraktikant hos Dansk ICYE vil du bl.a. skrive det ugentlige nyhedsbrev, opdatere hjemmesiden og holde de sociale medier (primært Facebook og Instagram) i gang. Du vil kommunikere med vores mange frivillige: både de danske frivillige i organisationen, de danske frivillige vi sender ud i verden og de udenlandske frivillige, der lige nu er i Danmark.

På sekretariatet trækker vi i alle de administrative tråde i organisationen og praktikken vil derfor også byde på en række ad hoc opgaver indenfor organisationens mange områder, både i samarbejdet med vores mange lokalforeninger og udvalg, men også i promovering af og udbredelse af information omkring Dansk ICYE’s volontørprogrammer.

Hos Dansk ICYE får du en praktik hvor man i høj grad får mulighed for at afprøve egne idéer og udvikle dine personlige kompetencer. Der er mulighed for at gennemføre et selvstændigt projekt, der både har relevans for vores arbejde og din uddannelse.

Du vil få din daglige gang på vores sekretariat i Aarhus C.

Kunne du tænke dig, at blive praktikant i en lille non-profit NGO med fokus på kulturel udveksling og globalt samarbejde? Så kontakt Uffe Engsig på [email protected] med et CV og en motiveret ansøgning.

Du er også velkommen til at kontakte os på [email protected] eller tlf. 8618 0715, hvis du har spørgsmål.

Frivillig i organisationen

Har du lyst til at være frivillig i organisationen, så læs mere om de mange muligheder her.

Lønnet stilling

Der er p.t. ingen ledige lønnede stillinger.