Lønnede stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige lønnede stillinger

Praktik

Skal du i praktik i forbindelse med din uddannelse?
Som kommunikationspraktikant hos Dansk ICYE vil du bl.a. skrive det ugentlige nyhedsbrev, opdatere hjemmesiden og holde de sociale medier i gang (primært Facebook og Instagram). Du vil kommunikere med vores mange frivillige: både de danske frivillige i organisationen, de danske frivillige vi sender ud i verden og de udenlandske frivillige, der lige nu er i Danmark.

På sekretariatet trækker vi i alle de administrative tråde i organisationen og praktikken vil derfor også byde på en række ad hoc opgaver indenfor organisationens mange områder, både i samarbejdet med vores mange lokalforeninger og udvalg, men også i promovering af og udbredelse af information omkring Dansk ICYE’s volontørprogrammer.

Hos Dansk ICYE får du en praktik hvor man i høj grad får mulighed for at afprøve egne idéer og udvikle dine personlige kompetencer. Der er mulighed for at gennemføre et selvstændigt projekt, der både har relevans for vores arbejde og din uddannelse.

Du vil få din daglige gang på vores sekretariat i Aarhus C.

Kunne du tænke dig, at blive praktikant i en lille non-profit NGO med fokus på kulturel udveksling og globalt samarbejde? Så kontakt os på [email protected] med et CV og en motiveret ansøgning.

Du er også velkommen til at kontakte os på [email protected] eller tlf. 8618 0715, hvis du har spørgsmål.

HVEM ER DANSK ICYE?

Læs mere om os

Bliv frivillig i organisationen

Har du lyst til at være frivillig i organisationen?
Du kan være med til at planlægge arrangementer for udenlandske volontører i dit lokalområde, øve dine færdigheder indenfor præsentationer til vores informationsaftener, få erfaring med bestyrelsesarbejde i vores lokalforeninger eller på nationalt niveau, lave mad til 50 – 100 personer på vores forberedelses/hjemkomst-lejre og meget andet!

Læs om vores udvalg og lokalforeninger